Lányok! Mennyire vagytok elégedettek a külsőtökkel?
10-es skálán értékeljétek!
Arc (arcszerkezet, szemek, száj, stb):
Haj (típusa, színe, fazonja):
Bőr (típusa, színe):
Alak (lábak, fenék, minden)
"Plusz dolgok" magadon (például szeplők, szemüveg):
Csak kíváncsiságból kérdezem :)
17/L
Arc: 10/10
Haj: 10/10
Bőr: 9/10 (néha pattanásos:/)
Alak: 9/10 (a térdem (szerintem) ronda)
Arc 8
Haj 8
Bőr 5 :( - valójában talán nem ennyire rossz, de ez zavar magamon legjobban
Alak hát most nem vagyok a toppon, 6
Plusz: alaknak megfelelő öltözködés :) 10/10 :) csak szerényen
Arc: 10/6 (szerintem szep szemem van, a szam kicsit vekony, az orrom lehetne kisebb)
Haj: 10/10 (a hajamat szeretem, barna szinu, hosszu tepett)
Bor: 10/6
Alak: 10/6
+szemuveg -5
Arc: 10/8, hatalmas vöröses barnás szemek, vastag ajkak, nagy orr, szép fülek, jó helyen anyajegyek
+ szemüveg
Haj: 10/8, barna, mellig ér, dús, hullámos: van, hogy picit göndör, van hogy csak úgy egyenes, könnyen formálható
Bôr: 10/6, picit kreol, de nagyon világos, szinte fehér; könnyen barnul, ilyenkor nagyon szép (10/10); közepesen sok anyajegy;
Sajnos eléggé szôrös vagyok, a bôröm pedig nagyon érzékeny, ezért mindig kis piros foltjaim vannak a szôrtelenítés miatt.
Az arcom és a hátam pattanásos bármit teszek, de nyáron nincs ilyen problémám. Sajnos izzadós típus vagyok.
Alak: 10/8, kicsi, de formás mellek; vékony derék, has; nagy, formás fenék, picit vastag, de formás combok; izmos vádli.
Sokáig azt hittem, körte alakom van, de nem. Picit nagyobb mellekkel homokóra lehetne.
Picit hosszúra sikeredett. :)
17/L
Kérdezô, neked mi a véleményed magadról? :)
Köszi az eddigi válaszokat, mindenkit felpontoztam! :)
Hát, nekem így néz ki az értékelés:
Arc: 10/9 (teljesen elégedett vagyok vele, egyedül a számat nem annyira szeretem)
Haj: 10/10
Bőr: 10/7 (színét se szeretem, és túl száraznak találom)
Alak: Hááát... lehetne jobb is... 10/7 mert nem sportolok semmit, de ha mozognék, biztos jobb lenne ;)
Plusz dolgok: nincs rajtam semmi érdekes :D
Arc: 6/10 (a szám nem igazán tetszik, a szeplőimet meg a tág pórusokat utálom, a szemem nem rossz, zöldeskék kissé mandulavágású, csak úgy jobban rálóg a bőr, az egész fejemnek olyan szlávos kinézete van)
Haj: 6/10 (a színe nem rossz, hamvas világosbarna, de vékonyszálú, lehetne dúsabb, mostanában nem nagyon foglalkozok vele úgyhogy csúnyábbis és még nem elég hosszú xD)
Bőr: 7/10 (világos, nagyon kell rá vigyázni hogy ne égjen le, de amúgy szépen barnul, olyan hideg árnyalatú barna vagy nem is tudom milyen :D a lábamon viszont van egy anyajegy amit nem szeretek és amint lehet leműttetem, ezen kívül nincs sok anyajegyem)
Alak: 3/10 (2 éve abbahagytam a sportot, nem híztam el, viszont egy csomó izom lement rólam... Az zavar hogy tudom sokkal jobban is kinézhetnék mert a genetika megvan hozzá, könnyen jön rám az izom is, de most érettségire készülök és erre már nincs energiám... :/)
Arc: 10
Haj: 7
Bőr: 4
Alak: 8
Szemüveg: 10
9-es, ne legyél már hülye :D Vidd az agresszív életképtelen fejedet máshová :P
Arc: 10/10
Haj: Szerintem 10/10, a legtöbb fiúnak mondjuk nem tetszik, mert elég rövid (10cm-es), de én imádom. :D
Bőr:10/8- Mindig vannak rajta pattanások, szerencsére nem nagyok, és a korrektor szinte teljesen lefedi.
Alak: 10/9- A mellem alatt van egy horpadás, meg a bordáimon is. Kis születési rendellenességek, de szerencsére nem vészes :)
+ dolgok: Piros szemüveg, fogszabályzó. Nekem tetszenek, de zavar, hogy evés után MINDIG fogat kell mosnom :/
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!