Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Elégedettek vagytok a külsőtök...

Elégedettek vagytok a külsőtökkel/belsőtökkel? Miért?

Figyelt kérdés
2015. febr. 7. 18:34
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
dolgozom még az ügyön
2015. febr. 7. 18:35
 2/12 anonim ***** válasza:
Az arcommal nagyjából igen, a testemen meg fogok változtatni. A belsőmmel viszont nem.
 3/12 anonim ***** válasza:
Igen,elképesztően jó pasi vagyok.
 4/12 anonim ***** válasza:

hát én 15/L vagyok,nekem csak a pocimmal van problémám,mert oda rakódik a zsír,meg talán minimálisan tokára,nem tudom hogy mennyire látszik:)

kb 62 kiló vagyok és 168 cm C-s mellmérettel,többi adatot nem tudom :D

2015. febr. 7. 18:37
 5/12 anonim válasza:

Igen. 30 éves vagyok, van egy szerető férjem, aki tökéletesnek, és szexinek lát, van egy tündér 2 éves fiam, és nincsenek napi megélhetési gondjaink.

Kell ennél több?

2015. febr. 7. 18:38
 6/12 anonim ***** válasza:
A külsőmmel nem. A belsőmmel nagyjából igen.
2015. febr. 7. 18:38
 7/12 anonim ***** válasza:
Hát eléggé unalmas ember vagyok és a külsőm sem a legjobb szóval én teljesen elégedetlennel vagyok magammal :/
2015. febr. 7. 18:40
 8/12 anonim ***** válasza:

igen és igen

bár a belsőmmel nem mindig elégedettek,de ha jobban kiismerik,akkor rájönnek milyen jó is :D

2015. febr. 7. 18:45
 9/12 anonim ***** válasza:

A külsőmmel egyáltalán nem,a belsővel teljesen...

Mert nem túl jó genetikával születtem,és ez rányomja a bélyegét az egész életemre...

2015. febr. 7. 18:47
 10/12 anonim ***** válasza:

Külső: Igen, mert magas (197 cm), hosszúkás szőke hajú, jóképű férfi vagyok. Régen vékony voltam nagyon, de az utóbbi 1,5 évben edzek, gyúrok és már lettek vállaim, karjaim és tartásom, végre jó érzés nyak alatt is a tükörbe nézni.

Gyakran tetszem csak úgy a kinézetem alapján nagyon csinos lányoknak és viszonylag csak a kinézetemmel mindig könnyű lányt, nőt találnom.

Belső: Igen, mert az utóbbi időben sok időt fordítok arra, hogy a nőknek is tetszek: Sokat kísérletezek a csajozással, új módszereket tanulok a nőzésre, merek kezdeményezni és bátor vagyok ha a lányok megszólításáról van szó. Nem vagyok szuper-magabiztos, de azért sokat fejlődtem a régi visszahúzódó énemhez képest.

A csajozástól is elvonatkoztatva sok érdekes, izgalmas, értelmes hobbim van és úgy érzem sokat is művelődök, úgyhogy összességében okos, értelmes embernek tartom magam.

21/F

2015. febr. 7. 18:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!