Elégedettek vagytok a külsőtökkel/belsőtökkel? Miért?
hát én 15/L vagyok,nekem csak a pocimmal van problémám,mert oda rakódik a zsír,meg talán minimálisan tokára,nem tudom hogy mennyire látszik:)
kb 62 kiló vagyok és 168 cm C-s mellmérettel,többi adatot nem tudom :D
Igen. 30 éves vagyok, van egy szerető férjem, aki tökéletesnek, és szexinek lát, van egy tündér 2 éves fiam, és nincsenek napi megélhetési gondjaink.
Kell ennél több?
igen és igen
bár a belsőmmel nem mindig elégedettek,de ha jobban kiismerik,akkor rájönnek milyen jó is :D
A külsőmmel egyáltalán nem,a belsővel teljesen...
Mert nem túl jó genetikával születtem,és ez rányomja a bélyegét az egész életemre...
Külső: Igen, mert magas (197 cm), hosszúkás szőke hajú, jóképű férfi vagyok. Régen vékony voltam nagyon, de az utóbbi 1,5 évben edzek, gyúrok és már lettek vállaim, karjaim és tartásom, végre jó érzés nyak alatt is a tükörbe nézni.
Gyakran tetszem csak úgy a kinézetem alapján nagyon csinos lányoknak és viszonylag csak a kinézetemmel mindig könnyű lányt, nőt találnom.
Belső: Igen, mert az utóbbi időben sok időt fordítok arra, hogy a nőknek is tetszek: Sokat kísérletezek a csajozással, új módszereket tanulok a nőzésre, merek kezdeményezni és bátor vagyok ha a lányok megszólításáról van szó. Nem vagyok szuper-magabiztos, de azért sokat fejlődtem a régi visszahúzódó énemhez képest.
A csajozástól is elvonatkoztatva sok érdekes, izgalmas, értelmes hobbim van és úgy érzem sokat is művelődök, úgyhogy összességében okos, értelmes embernek tartom magam.
21/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!