Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mennyire vagytok elégedettek...

Mennyire vagytok elégedettek a külsőtökkel?

Figyelt kérdés
Én néha elégedett vagyok, és olyankor mentálisan is rendben érzem magam, majd nagyon csúnyának látom magam és olyankor elbújnék egy emberek által nem lakott zugba.
2009. máj. 24. 11:42
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Dettó, ugyanígy vagyok én is magammal, mint te kedves kérdező.
2009. máj. 24. 11:55
 2/13 anonim ***** válasza:
55%
én is egyetértek veled. ugyanígy vagyok vele én is. :)
2009. máj. 24. 12:02
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
én is így vagyok.1x bombanőnek érzem magam,másszor meg ki se mennék a lakásból...:S
2009. máj. 24. 12:07
 4/13 A kérdező kommentje:
Milyen jelekből tudjátok leszűrni, hogy szépek vagytok-e?
2009. máj. 24. 12:10
 5/13 anonim ***** válasza:
65%

Én nagyon csúnyának érzem magamat állandóan.mindig egy dagadt puffadt arcú lányt látok amin nem tudok változtatni mert hiába teszek bármit akkor is ugyanigy látom magamat.Sosem vagyok elégedett.de legalább ti azok vagytok ha néha is az is jó:))

15/L

2009. máj. 24. 12:13
 6/13 A kérdező kommentje:

Az utolsó hölgynek!

Nem szoktad úgy érezni, hogy nevetnek rajtad az utcán?

2009. máj. 24. 12:22
 7/13 anonim ***** válasza:
79%
De igen sajnos mindig igy figyelem az embereket akik jönnek velem szemben és ha ilyen kb. velem egyidős emberek és főleg ha ilyen csoportosultak akkor mindig igy lehajtom a fejemet hogy véletlenül se legyen szemkontaktus.Nem igazán szeretek az utcán sétálni mert nem érzem magamat jól pont emiatt.
2009. máj. 24. 12:24
 8/13 anonim válasza:
100%

Fogaddel magadat ugy ahogy vagy

de egy fodrász uj ruhák egy kellemes illatu parfüm

rögtön megváltoztat

és egy kozmetikus olykor a tanácsai is:D

egy pocakos 44 es FF

:)

2009. máj. 24. 12:34
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Én is így vagyok vele, nekem a hajam a meghatározó, hogy hogy érzem magam. Elég vékonyszálú, és nem áll sehogy, csak lóg... De ha jól be tudom szárítani, akkor nagyon jó kedvem van, tele vagyok önbizalommal, ha meg nem sikerül, akkor aztán ne nézzen rám senki! meg nekem az időjárástól is függ, télen szinte soha nem érzem magam szépnek, tavasszal, nyáron a napsütésben sokkal inkább.
2009. máj. 24. 12:52
 10/13 anonim ***** válasza:
73%
Én elégedett vagyok, feltéve, hogy lassan nő a hajam, a körmöm rétegződik, pedig szedek rá vitamint, az arcom meg sose lesz hibátlan, de mindent egybevéve azért egész jó.
2009. máj. 24. 13:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!