Mennyire vagytok elégedettek a külsőtökkel?
Én is így vagyok vele, és mikor engem néznek az emberek, akkor is úgy gondolom, hogy engem beszélnek ki, hogy milyen csúnya vagyok, meg milyen szarul öltözködök, stb. Mikor valamelyik ismerősömmel vagyok, akkor nem érzem úgy, hogy engem néznek.:D Ezért megyek sok helyre mostanában inkább nem egyedül.:) És már egy ideje javulgatok, szóval már nem olyan betegesen gondolom, hogy néznek, mint régebben.:)
Amúgy én is úgy vagyok vele, hogy néha, mikor pl. hazajövök suliból és belenézek a tükörbe, akkor nagyon megviselt képem van, nagyon csúnyának látom magamat, de van, mikor csodálkozom rajta, milyen szép vagyok.:D Azóta már rájöttem, hogy valószínűleg ez nagy részben attól függ, hogy milyen kedvem van... pl. mikor szerelmes vagyok, és hazafelé láttam azt a srácot a buszon, és rámmosolygott, akkor mikor hazaérek, szép vagyok.:D Mikor pedig szar napom volt a suliban, fáradt, megviselt vagyok, akkor elég csúnyának látom magamat.
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!