Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mennyire vagytok elégedettek...

Mennyire vagytok elégedettek a külsőtökkel?

Figyelt kérdés
Én néha elégedett vagyok, és olyankor mentálisan is rendben érzem magam, majd nagyon csúnyának látom magam és olyankor elbújnék egy emberek által nem lakott zugba.
2009. máj. 24. 11:42
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Én is így vagyok vele, és mikor engem néznek az emberek, akkor is úgy gondolom, hogy engem beszélnek ki, hogy milyen csúnya vagyok, meg milyen szarul öltözködök, stb. Mikor valamelyik ismerősömmel vagyok, akkor nem érzem úgy, hogy engem néznek.:D Ezért megyek sok helyre mostanában inkább nem egyedül.:) És már egy ideje javulgatok, szóval már nem olyan betegesen gondolom, hogy néznek, mint régebben.:)

Amúgy én is úgy vagyok vele, hogy néha, mikor pl. hazajövök suliból és belenézek a tükörbe, akkor nagyon megviselt képem van, nagyon csúnyának látom magamat, de van, mikor csodálkozom rajta, milyen szép vagyok.:D Azóta már rájöttem, hogy valószínűleg ez nagy részben attól függ, hogy milyen kedvem van... pl. mikor szerelmes vagyok, és hazafelé láttam azt a srácot a buszon, és rámmosolygott, akkor mikor hazaérek, szép vagyok.:D Mikor pedig szar napom volt a suliban, fáradt, megviselt vagyok, akkor elég csúnyának látom magamat.

16/L

2009. máj. 24. 13:11
 12/13 anonim ***** válasza:
én elégedett vagyok vele.. nem azt mondom,hogy tökéletes minden rajtam,de hát kin az? ez vagyok én,ezt dobta a gép:-)
2009. máj. 24. 15:59
 13/13 anonim ***** válasza:
szia hát lehetnék egy picit husoabb mert elég vékony vagyok a kormom nem nagyon no és amitol nagyon szomoru vagyok és nem tudok remélni h elmulik-e az a heg az arcomon olyan rolssz h ott van baleset miatt :(elveszi a jokedvemet is ha benézek a tukorbe más lányoknak oylan szép hibátlan arcboruk van jo pattásos de az elmulik de a heg és még az arcon...:(((amugy a tobbivel megvok elégedve am bocsi h itt leírtam szomoruságomat h kiadtam
2009. máj. 24. 20:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!