Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Meg vagytok elégedve a külsőtö...

Meg vagytok elégedve a külsőtökkel?

Figyelt kérdés

Ha nem akkor min változtatnátok, hogyan akartok kinézni?

kort és nemet is írjatok

én pl szívesebben lennék magasabb, mondjuk 180 centi :)

21/f

2013. nov. 30. 17:09
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:

Én teljesen meg vagyok elégedve magammal. Soha nem szeretnék másképp kinézni. Így tökéletes! :)

19/L

2013. nov. 30. 17:12
 2/17 anonim ***** válasza:
100%

Alapvetően meg, annak ellenére, hogy tisztában vagyok a tökéletlenségeimmel, viszont szívesen felszednék olyan 5-6 kiló izmot. De a dolog folyamatban van, úgyhogy idő kérdése és bombanő leszek :D

22L

2013. nov. 30. 17:31
 3/17 anonim válasza:
Nem. Utálom a külsőm. :(
2013. nov. 30. 18:22
 4/17 anonim válasza:
Meg. Tipikus homokóra vagyok. Persze valamikor azt mondom de jo lenne nyulanknak lenni de ósszességében elégedett vagyok
2013. nov. 30. 18:29
 5/17 anonim válasza:
Ja és 21 n
2013. nov. 30. 18:29
 6/17 anonim ***** válasza:
100%

Én igen! Mondjuk attól is függ, milyen a hangulatom de általában elégedett vagyok magammal és nem szeretnék semmit változtatni magamon az alakomon kívül. 170cm és 55 kiló vagyok, szeretnék egy kicsit formásabb, feszesebb lenni de kb. ennyi. Régebben mindig találtam magamon valamit amibe belekötöttem. Volt, hogy fél évet azzal töltöttem, hogy utáljam pl. a szememet. Ma pedig imádom. Szóval én amint fölfedezek magamon egy hibát előbb-utóbb megszeretem. :D Hozzám tartozik.

Amúgy meg mindenki gyönyörű! Pont. 15l

2013. nov. 30. 18:37
 7/17 anonim ***** válasza:
Én sajnos kövér vagyok, de beindult a fogyás szépen lassan elkezdtem fogyni lefelé, olyan mackós akarok lenni kis izommal ami azért van rajtam, de a lényeg az hogy jobb képű szeretnék lenni mert a lányok ezt hiányolják belőlem.
2013. nov. 30. 18:39
 8/17 anonim ***** válasza:

15/L

hasamon.

2013. nov. 30. 19:11
 9/17 anonim ***** válasza:
100%

Reggel úgy indulok suliba, hogy 'Jé, ez nem is rossz'. Aztán meglátok egy vagy két bizonyos lányt és máris a föld alatt van az önbizalmam. 14/L

Az orromon mindenképp változtatnék. Blöáááh

2013. nov. 30. 20:30
 10/17 anonim ***** válasza:
17L vagyok. az alakommal meg vagyok elégedve, egyedül az arcomon van 1-2 dolog amin változtatnék meg ami miatt visszahúzódóbb vagyok, de amúgy nagyjából elégedett vagyok.
2013. nov. 30. 20:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!