Hány kg vagy? Meg vagy vele elégedve?
Figyelt kérdés
Én 56kg vagyok a 162cm-hez. Meg vagyok vele elégedve.2013. nov. 1. 13:13
1/21 anonim válasza:
én 166cm /52 kg nem,szivesen hiznék
2/21 anonim válasza:
163 cm és 56 kiló. Nem vagyok megelégedve, fogyni szeretnék.
3/21 anonim válasza:
én jelenleg 173/57, mert szabadságon vagyok 3 hete és többet eszem, kevesebbet mozgok. De a normál súlyom 52 kiló és már várom h vége legyen a szabimnak és lemenjen az a kis felesleg. tudom, h nem sok, de azért zavar, mert szinte az összes a hasamon van. 52 kilósan sokkal jobbak az arányaim.
4/21 anonim válasza:
176/70 vagyok. Elégedett vagyok, szálkás, sportos a testalkatom, mivel egy harcművészeti sporttal próbálkozom, és itthon is szoktam kisebb súlyokkal edzeni.
Annyi kritika, hogy lehetnék egy fokkal nagyobb darab, szeretnék még nagyjából öt kilót izomban felvenni, de ez elég nehéz mindenféle táplálékkiegészítő, fehérjepor nélkül. A pocakom, ha lazítok, néha jobban kidomborodik, de ez már csak genetika :D
24/F
5/21 anonim válasza:
Hát én 157cm vagyok és 53kiló.. nemvagyok vele megelégedve!! De szerencsére folyamatosan fogyok és az boldoggá tesz.. kár hogy alapból hülye alakom van:/:D
6/21 anonim válasza:
160/48 - 4-5 kilót szeretnék még fogyni. Bár kevésnek tűnik, mégis most vagyok kb pont átlagos:D
7/21 anonim válasza:
170 centihez vagyok 63-64 kiló. Szeretem magam így is de egyszer az életben szeretném elérni az 57 kg-os álomsúlyt. :D
8/21 anonim válasza:
Én 158 cm-hez,kb.50,plusz-mínusz egy kettő kg.Nem vagyok megelégedve,de nem kezdek fogyózni,mert megállok a növésben...:P 13/L
9/21 anonim válasza:
75 kg. És ez borzasztóan sok, hiába vagyok hozzá 180 cm, így is rengeteg.
10/21 anonim válasza:
168/54
Nem vagyok megelégedve, 5-6 kg-t szeretnék felszedni, izomban.:)
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!