Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » 15-25 év közötti fiúk, lányok!...

15-25 év közötti fiúk, lányok! Ti meg vagytok elégedve a külsötökkel?

Figyelt kérdés
Azért kérdem mert sokat hallom mostanában, hogy sok fiatalnak nincs önbizalma ezen a téren, önképzavaruk van stb. és kíváncsi vagyok hogy a válaszolók közül hányan vannak megelégedve magukkal. Én pl 17 éves fiú vagyok, nem gondolom magam csúnyának, de tudom hogy egy adonisz sem vagyok...:)
2014. jún. 22. 17:31
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Én nem vagyok megelégedve magammal.Szerintem túl husi vagyok, 162 cm-hez 58 kg párosul,szerintem ez sok vastagnak találom a combom. Változtatni szeretnék de nehéz ha napi 10-12 órát dolgozom napközben.Enni meg szeretek és van hogy unalmamba is eszem ha nem is vagyok éhes.

19/L

2014. jún. 22. 17:44
 2/13 A kérdező kommentje:
Ezen ne parázz az nem baj ha van rajtad mit fogni!! nem rég beszéltünk erről a haverokkal és mindenki azt mondta, hogy az ilyen lányok a legjobbak nem a túl soványak.
2014. jún. 22. 17:48
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
16 éves lány vagyok, és tudom, ritkának számít, de teljesen meg vagyok magammal elégedve. Megtanultam elfogadni a külső-belső hibáimat, és a javításon vagyok. A hibák miatt sosem ostoroznám magam, mert nincs tökéletes ember. :)
2014. jún. 22. 18:15
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Nagyjából igen, bár azért lenne min változtatni.

22F

2014. jún. 22. 18:15
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

nem vagyok megelégedve.

önbizalomhiányos is vagyok, de szerencsére nem emiatt :)) a külsőmet nagyon is el tudom fogadni. nem érzem gáznak, ha le kell vennem a pólót strandon, meg ilyenek.. szóval nem szégyenlem :))

de pl ma voltam lent strandröpizni... :/ hát jó, régen mozogtam már, tűzött a nap, de épp hogy le tudtam játszani egy szettet xD na nem baj, majd ha eljárok, akkor jó lesz ez :D

szóval iszonyat edzetlen vagyok, és vékony, ebben szeretnék sokat változni. most röpizéstől sokkal vastagabb nem leszek, de azért jó lenne, ha nem fulladnék ki ilyen kevéstől, na!

amúgy átlagos lehetek...

21f

2014. jún. 22. 18:35
 6/13 anonim ***** válasza:

Én dundinak tartom magam. 168 cm vagyok, és 59 kiló. A hasamból és a combomból lenne mit lefaragni. Én 13 évesen 78 kiló voltam (kb 150-155 cm), és akkor gyorsan fogytam, ami miatt megnyúlt a bőröm a karomon és a combomon. Ez zavar szerintem a legjobban. Amivel még nem vagyok kibékülve, az a fogaim. Volt már fogszabályzóm, de miután kinőttek a bölcsességfogaim, az egész kárba veszett. Most pedig nincs pénzem fogszabályzóra :/

21/L

2014. jún. 22. 18:55
 7/13 anonim ***** válasza:

meg-meg, de azért mindig van mit javítani :) ...tavaly nyáron jobban ki voltam b..zva :D

22f

2014. jún. 22. 19:38
 8/13 anonim ***** válasza:
A külsőmmel igen, a belsőmmel nem...
2014. jún. 22. 20:03
 9/13 anonim ***** válasza:

megtanultam elfogadni önmagamat, úgyhogy igen, megvagyok elégedve :)

aki pedig nincs megelégedve magával, annak csak azt tanácsolom, hogy ne álljatok naphosszat a tükör előtt, és ne keressétek magatokon a hibákat, mert azok mindenkinek vannak, ha körülnéztek az utcán, vagy bárhol, akkor senki se néz ki tökéletesen, mindenkinek lenne mit változtatnia magán. vannak kisebb-nagyobb hibáink, de a nagyokon akaraterővel lehet változtatni, a kisebbeket meg meg kell szeretni, mert azoktól vagyunk különlegesek :)

16/L

2014. jún. 22. 20:58
 10/13 anonim ***** válasza:

A közelmúltban sok pozitív visszajelzést kaptam, ami miatt randának semmiképp nem gondolnám magam.:D

A magasságom egy kissé elégtelen, és a fogsoromban vannak idegesítő hibák. De ezeket leszámítva szerintem nem lehet egy szavam sem.

23F

2014. jún. 22. 22:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!