Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » 15-25 év közötti fiúk, lányok!...

15-25 év közötti fiúk, lányok! Ti meg vagytok elégedve a külsötökkel?

Figyelt kérdés
Azért kérdem mert sokat hallom mostanában, hogy sok fiatalnak nincs önbizalma ezen a téren, önképzavaruk van stb. és kíváncsi vagyok hogy a válaszolók közül hányan vannak megelégedve magukkal. Én pl 17 éves fiú vagyok, nem gondolom magam csúnyának, de tudom hogy egy adonisz sem vagyok...:)
2014. jún. 22. 17:31
1 2
 11/13 anonim válasza:

Én teljes mértékben elégedettlen vagyok magammal!! Ám nekem más gondom van. Nem tudom hány ember szenved soványságban, de az nem normális, hogy 180 centihez 53 kg párosul. Én eszek egész nap de mégsem megy fel egy gramm sem. Legalább 65 kilónak kellene lennem és még akkor is csak a normál legaljánál lennék. Egésznap zsíros, nehéz ételeket eszek de semmi. Valahol láttam, hogy mozogjak sokat. Ez elsőre furcsának tűnt, hogy mozogjak rengeteget ha hízni akarok. Elvileg ekkor a szervezet több energiát igényel ezért hízni akarok. Nos 2 hónapig keményen sportoltam de akkor sem ment fel egy fél gramm sem. Szóval egyáltalán nem vagyok megelégedve magammal. De hát kezdek már beletörődni, hogy soha nem leszek legalább 65 kg. de az lenne aegjobb, ha 70 lennék.

De ez soha nem fog megvalósulni...

2014. júl. 2. 14:48
 12/13 anonim válasza:
18/F
2014. júl. 2. 14:49
 13/13 anonim ***** válasza:

Nem.

15/L

2014. dec. 13. 13:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!