Lányok nektek mennyire van akaraterőtök arra, hogy elérjetek valamit a külsőtökkel kapcsolatban?
Valamennyi. Nem sok, de nem is kevés. Nemrégiben elkezdtem fogyózni (jó, csak 2 hete, nem volt annyira régen), és azóta fogytam 3 kilót, ami tökre motivál, szóval ezt biztosan nem hagyom abba, mert látom értelmét. Eddig sosem vettem ennyire komolyan, inkább csak tervezgettem.
Viszont amikor cigiztem, és észrevettem, hogy a bőröm ronda szürkés árnyalatú, nem puha, pattanásosodik és még a fogaim is sárgák lettek, könnyen leszoktam róla.
A körömrágásról is leszoktam, pedig amióta az eszemet tudom, mindig csócsáltam.
Szeretnék leszokni arról, hogy állandóan vasaljam a hajamat, de szerintem ez a legnagyobb kihívás.
A tornázást én is abbahagytam, miután sikerült lefogynom. 2 hónapig csináltam csak (2km kocogás/nap)
Utána már valahogy nem volt kedvem.
A szempilláimra kb egy éve használom a ricinusolajat, kisebb megszakításokkal.
Gondolj az eredményre, és légy kitartó. :)
Érdekes kérdés, tetszik:) Igazából nem tudom téged mi motiválna... Én körülbelül 4 évvel ezelőtt döntöttem el, hogy el szeretnék érni egy bizonyos "ideált", persze nem tökéletest... Akkor egy kicsit duci voltam, szóval ez volt az első, amin úgy éreztem, hogy változtatnom kéne. Először napi negyed(!)-fél óra kis laza tornázással kezdtem, de azóta a mindennapjaim részévé vált, akár a 2 órás edzés is, illetve futni is szeretek nagyon. Az alakom mellett a hajamra és az arcomra(problémás bőröm van) fordítok még időt. Most, hogy így belegondoltam, ha akár fele ennyi akaraterőm lenne mondjuk a takarításban vagy tanulásban.. húha... sok mindent elérhetnék...:D Annyit tudok mondani segítségül, hogy képzeld el magad előtt az eredményt, a célt, amit el akarsz érni... Képzeld bele magad a helyzetbe, hogy megdicsérnek, hogy milyen szép vagy... Egyszerre csak egy, vagy legalábbis ne túl sok dologra koncentrálj, de arra viszont erősen(ja és ne vidd túlzásba, ezt főként a fogyásra értem, sajnos tapasztalatból mondom...)!
Sok sikert, őszintén remélem, hogy sikerül megvalósítanod mindent, amit csak szeretnél!
Köszönöm a válaszokat. :)
Kedvel utolsó válaszoló tudnál nekem abban segíteni ha veszek egy kondibérletet akkor, hogy érdemes járni edzeni? Két naponta? Vagy három nap edzés egy nap szünet?
Igazából nekem az alakom és a bőrömmel vannak nagy problémák. Az alakom inkább vékony, de semmi semmi izom, a fenekem lóg, narancsbőrös a combom és egyáltalán nem feszes a bőröm. Gondolom erre a torna a megoldás. Most lesz munkahelyem ezért is nagy az elhatározásom, mert lesz fizetésem igy ha elmegyek a bőrgyógyászhoz azért lesz miből állnom az esetleges kezeléseket na meg fizetni a kondibérletet és egyéb dolgokat.
Vajon érdemes kinyomtatni egy számomra szép lány képét motivációnak, hogy én is nézhetnék ki hasonlóan? :)
És köszönöm a jókívánságokat!
Én elég sokáig szenvedtem ugyanezzel a problémával. Mindig felírtam, hogy min akarok változtatni, hogyan, és milyen legyen az eredmény. Sajnos sose vált be. A hatalmas motiváltságom hamar elillant.
Viszont most rátaláltam a megoldásra. Kerestem egy olyan személyt aki pont úgy néz ki, ahogy én szeretném magam látni. Nem ugyanolyan akarok lenni, mint ő csak pont ilyen szerettem volna mindig is lenni. Minden nap megnézek róla pár képet és utána elképzelem magam úgy, ahogy majd kifogok nézni és elégedett vagyok magammal. Nekem ez válik be:)
Kedves utolsó! Ez is egy érdekes megközelítés, viszont hasznosnak tartom a tanácsodat!
Kérdező: Ez a képes ötlet, igazán kreatív gondolkodásra vall. Jó ötlet! Viszont a lényeg, hogy ne úgy tekints rá, mint valami megfoghatatlan, megközelíthetetlen, eszményi álomképre, hanem, mint egy számodra is elérhető eredményre! Az is segíthet, ha leírod pontosan, hogy mi is a célod. Lehet, hogy túl egyszerűnek tűnik, de az emberek 90% nem írja le a céljait, mert fél tőle, hogy nem bírja megvalósítani! Ne félj, légy magabiztos, határozott! Úgy fogalmazd meg a célokat, mintha már elérted volna őket(például: most xy kiló vagyok, izmos vagyok, szép alakom van stb..) és akár mondogathatod is, tükör előtt még hatásosabb. Nem tudom mennyire hiszel az ilyen dolgokban. de ez késztetni fog arra, hogy úgy cselekedj, hogy valóban elérd azt, amit akarsz.
A narancsbőr a genetikától is függ sajnos, illetve a táplálkozástól! Ami számomra egy abszolút megfogadható dolog: mindent szabad enni, mértékkel. Tudom, hogy közhely, de igaz. Sok folyadékot(vizet) kell inni, a csalánteát nagyon javaslom, persze cukor nélkül(ha mindenképpen édesen szereted, akkor mézzel)! A hús és a zöldség és a gyümölcs szintén fontos, de már a "csapból is ez folyik lassan"... :) Ha lesz rá pénzed, nézz utána a kezeléseknek is, biztosan vannak nagyon jók! Az edzésről - én inkább nem javasolnék semmi konkrétat, mindenesetre szüneteket tarts a konditermes edzések között, ne minden nap csináld, a pihenő nap akár futhatsz is! Annyit csinálj, amennyit bírsz, ez a legfontosabb, ne vidd túlzásba! A neten is van sok feszesítő tornagyakorlat, amihez még edzőgép sem szükséges!
Remélem tudtam segíteni!
Hát.. Mozgással én is így vagyok, mondjuk nekem az alakommal alapból sincs bajom, csak a fenekemet szeretném picit formásítani, de erre sincs igazán motivációm, mert így is jó alakom van szerintem.
Pattanás elleni krémeket rendszeresen használom, de a "ne nyomkodd az arcod" célkitűzésem mindig kudarcba fullad, max. 2 napot bírok ki nyomkodás nélkül, pedig már évek óta mondom, hogy abbahagyom.
Aztán ott vannak még olyan dolgok, hogy testápolókrém rendszeres használata, piercingek rendszeres kezelése, rendszeres szőrtelenítés télen is. Na ezeket is nagyon rendszertelenül csinálom, mikor épp eszembe jut, így meg nem sok értelme van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!