Lányok nektek mennyire van akaraterőtök arra, hogy elérjetek valamit a külsőtökkel kapcsolatban?
Figyelt kérdés
Arra gondolok, hogy én soha semmit nem tudok normálisan befejezni. Elkezdek tornázni aztán pár hét és befejezem.Veszek pattanás elleni krémet, kenem magam vele pár hétig befejezem. Mit kéne csináljak,hogy rátudjam venni magam arra, hogy ne pár hét alatt akarjak változást hanem pár hónap vagy még annál is több idő alatt és ne hagyjam abba és csináljam tovább.2013. jan. 27. 18:40
11/11 anonim válasza:
Természetesen én sem úgy értettem, hogy mások miatt kell megváltozni, remélem nem értetted félre, ez csak egy plusz motivációs ok, ami nekem bejött, de nem kötelező megfogadni, semmit sem, amit írtam. Tényleg fontos, hogy magad miatt csináld, bár én úgy érzem, hogy nálad ezzel nincs gond.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!