Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szoknya viseléssel kapcsolatba...

Szoknya viseléssel kapcsolatban válaszolna lány? (Novellához kellene. )

Figyelt kérdés

Furcsa, de nem igazán ismerek olyan lányt, aki szívesen visel szoknyát, pedig az írásom egyik szereplőjénél lesz szerepe ennek a ruhadarabnak.

Lehet privátban is válaszolni, vagy itt publikusan. Tudom, a kérdés ostobán hangzik, de szükségem van az információra! :D

Tehát: ha valaki térd fölé érő szoknyát visel, mennyire ügyel gondosan arra, hogy mikor leül valahová (ami nem feltétlenül egy szék), a legcsekélyebb esélyt se hagyja arra, hogy más megláthassa? :) Én úgy veszem észre, hogy könnyedén kezelik ezt a legtöbben. Lehet, hogy az "könnyelműsködi" el, akinek hízeleg, hogy mások lopva betekintést igyekeznek nyerni a ruhája alá? :)

A szél, a lépcső, és más egyéb ilyen viszontagságok :) mennyire zavarják a szoknyát szívesen viselő lányt? :)

2013. jan. 22. 21:50
 1/4 anonim ***** válasza:

Hát engem zavar. Mindig úgy ülök le, hogy odafigyelek.

Viszont mikor aupair voltam, az anyuka rendszeren terpeszben ült le a lépcsőre, az egész család, beleértve engem is, láttunk mindent. De sztem nem ez az általános.

2013. jan. 22. 22:04
 2/4 anonim ***** válasza:
Télen annyira nem, mert sötét, vastag harisnyát veszek alá, és úgysem látni semmit se. Nyáron azért odafigyelek. Ezért is szeretek inkább télen szoknyát viselni, vagy ősszel, mikor harisnyával tudom hordani.
2013. jan. 22. 22:21
 3/4 cathilina ***** válasza:
Attól függ, milyen bő. Ha szűk, akkor semmi gond nincs vele, alapból nem is tudok szétnyitott lábbal (vagy egyéb bugyivillantós módon) leülni, de ha kicsit bő, akkor mikor leülök, magam alá simítom. Azt gondolom mondanom sem kell, hogy felhúzott lábbal nem ülök le a földre.
2013. jan. 22. 23:21
 4/4 A kérdező kommentje:

Sziasztok,

nagyon köszönöm Mindenkinek! :)

2013. jan. 23. 21:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!