Szoknya viseléssel kapcsolatban válaszolna lány? (Novellához kellene. )
Furcsa, de nem igazán ismerek olyan lányt, aki szívesen visel szoknyát, pedig az írásom egyik szereplőjénél lesz szerepe ennek a ruhadarabnak.
Lehet privátban is válaszolni, vagy itt publikusan. Tudom, a kérdés ostobán hangzik, de szükségem van az információra! :D
Tehát: ha valaki térd fölé érő szoknyát visel, mennyire ügyel gondosan arra, hogy mikor leül valahová (ami nem feltétlenül egy szék), a legcsekélyebb esélyt se hagyja arra, hogy más megláthassa? :) Én úgy veszem észre, hogy könnyedén kezelik ezt a legtöbben. Lehet, hogy az "könnyelműsködi" el, akinek hízeleg, hogy mások lopva betekintést igyekeznek nyerni a ruhája alá? :)
A szél, a lépcső, és más egyéb ilyen viszontagságok :) mennyire zavarják a szoknyát szívesen viselő lányt? :)
Hát engem zavar. Mindig úgy ülök le, hogy odafigyelek.
Viszont mikor aupair voltam, az anyuka rendszeren terpeszben ült le a lépcsőre, az egész család, beleértve engem is, láttunk mindent. De sztem nem ez az általános.
Sziasztok,
nagyon köszönöm Mindenkinek! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!