Szerintetek is ronda vagyok es izlestelen, es minden el van rontva rajtam?
Figyelt kérdés
Aki latta mar a kepet az oldalon oke, mindig toroltek a kerdesemet, egyszer sem lattam a valaszokat.
#szepseg-divat
2015. nov. 20. 21:20
21/35 anonim válasza:
Szerintem semmi gond a hajaddal és a sminkeddel.
Van stílusod, nem az a tucat. Talán ezért nem tetszik egyeseknek. De szerintem direkt jó, hogy nem vagy pont olyan, mint az aktuális trend. Meg az unalmas is, amikor mindenki ugyanúgy néz ki.
22/35 anonim válasza:
Rondának azért nem mondanálak, de valóban ízléstelenül öltözködsz és csúnyán sminkelsz.
23/35 anonim válasza:
#21 Attól mert valami nem tucat, még lehet ízléstelen.
Példának okáért, ezt se látod az utcán másodpercenként szembejönni, de ettől még nem lesz szép..
24/35 anonim válasza:
23: de a kérdező nem ez a kategória
25/35 A kérdező kommentje:
Ertem, hogy sok a smink de mint mar mondtam alkalmi kepek.Nem a hetkoznapokban jarok igy az utcan. Nalunk mindenki igy nez ki ha alkalonra megy nem tudom ki, hogy van vele.
2015. nov. 21. 21:20
27/35 A kérdező kommentje:
Igen kelet, meghozza Romania ahol igenyesek a nok!
2015. nov. 21. 21:38
28/35 A kérdező kommentje:
Ezert is tettem fel a kerdest, mert nem ertem a felhaborodast,olyan cicababak jarnak a hetkoznapokon az utcan nalunk .... valakirol peldat kell venni:)es valljuk be a pasik is azokat szeretik meg ha tagadjak is.
2015. nov. 21. 21:42
29/35 anonim válasza:
Hát ezen most rendesen felröhögtem. :D
30/35 A kérdező kommentje:
Utolso valaszolo. Orulok neki legalabb volt egy jo ested!
2015. nov. 21. 22:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!