Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek is ronda vagyok...

Szerintetek is ronda vagyok es izlestelen, es minden el van rontva rajtam?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

[link]

Aki latta mar a kepet az oldalon oke, mindig toroltek a kerdesemet, egyszer sem lattam a valaszokat.

#szepseg-divat
2015. nov. 20. 21:20
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
100%

Lányként írom,szép vagy,de az utolsó kép szerintem a legnormálisabb és legszolidabb.

Ott jól nézel ki,de a másik 3 kicsit sok.

A smink is,a hajad is..de ronda és elcseszett nem vagy,nyugi :)

2015. nov. 20. 22:20
 12/35 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen a valaszokat :) Azt hiszem akkor attol fugg, hogy teszem fel a kerdest :) Ezelott par nappal megkerdeztem, hogy szep e ez a lany. Azt mondtak, hogy nagyon ronda, elrontott haj, smink es szemoldok teren es 35 minimum vagyok, balkani izlessel, akkor a legutolso kepet kuldtem el, azon van a legkevesebb smink, es akkor is azt mondtak, hogy kilo van rajtam,pedig nem volt. Mit tegyen akinek nincs szemoldoke azt festeni kell sajnos naponta. A tobbi kep meg eskuvoi,es alkalmi gondolom oda ti is sminkeltek.
2015. nov. 20. 22:28
 13/35 A kérdező kommentje:
De amugy a hajammal mi nem ok? hogy kellene hordjam szerintetek? :)
2015. nov. 20. 22:36
 14/35 anonim ***** válasza:
0%

A második képeden például sok a tupír,de ahogyan elnézem a többi képen is.

A smink rendben van,ha alkalomra volt,a szemöldököd szerintem nem rémes,formás,a hajadhoz illik a színe is.

[link]

Így normálisabban állna,most kerestem olyan frizurát,amilyen neked is van,hasonló,de tupír nélkül,vasalva sokkal szebb volna.

Amúgy az uolsó képen szép a hajad,ott valahogy pont jól állt. 11.voltam

2015. nov. 20. 22:43
 15/35 A kérdező kommentje:
A tupirt mindenki mondja, de nem all jol ha lelapul probaltam mar meg termesztes tartas sincs benne :(
2015. nov. 20. 22:48
 16/35 anonim válasza:
100%

Szia. Szerintem szép vagy, hajaddal nincs semmi baj. Smink téren próbáld meg azt hogy nem teszel fel szemhélypúdert hanem csak azt amit fixálásra használsz. Rajzolj hozzá egy láthatatlan tust ami annyit tesz hogy kihúzod a felső vízvonalad és szempillatöved. Némi szájfény vagy természetes szinű rúzs (ami hasonlit a szág szinéhez). Ennyi. Nem tudom hány éves vagy de ez mindenkinek jol áll. Ja és persze szempillaspirál. De csak 1-2 réteg. Max napközbe ha lepotyog a spirál akkor ujrahúzod. Remélem tudtam segíteni.

20/L

2015. nov. 20. 23:01
 17/35 anonim ***** válasza:
26%
Az első kép olyan Amy Lee-s, tök jó, de a többi rémesen előnytelen.
2015. nov. 20. 23:04
 18/35 anonim ***** válasza:
36%

Nem az a baj, hogy túl sok a smink, hanem az, hogy nem szép. Ezeréves divat, és hálisten már alig látok ilyet, de senkinek sem áll jól, ha feketével végig ki van húzva a szem. Vagy legalább lenne mellett szemhéjpúder is, hogy ne legyen ennyire kontrasztos.

[link]

Ez a típus sokkal ízlésesebb és természetesebb.

Ha mégis ragaszkodnál ahhoz, hogy ki legyen húzva a szemed, akkor is csinálj bele egy átmenetet. Pl így:

[link]

(felső kép)

Egyébként szép arcod van, csak nem jól használod a sminket. Illetve a nagy tupír nekem sem tetszik. Az utolsó kép egész jó, de a többi sok.

2015. nov. 21. 00:40
 19/35 anonim ***** válasza:
51%

Rettentő rosszul sminkelsz. Az előző már leírt sokmindent, azzal egészíteném ki hogy vagy erős szem, vagy erős száj smink, a kettő együtt gáz. A színes szemhéjat is inkább hanyagolnám a helyedben, egy sötétbarna hajszín jobban állna és nem öregítene, egy normális frizura dettó.

[link]

2015. nov. 21. 01:04
 20/35 anonim ***** válasza:
51%
ha levakarod az arcodról a 20 kiló mázat, akkor valószínűleg nem 15 évvel öregebbnek fogsz kinézni, mint amennyi valójában vagy
2015. nov. 21. 08:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!