Milyen ékszereket szeretsz férfiakon, menyire befolyásol téged külső esetén, ha az adott férfi ízléstelen darabokat hord?
A képen lévő nagyon nem tetszik, ennyi ékszer egy nőn is taszító, karácsonyfa hatású.
Rapper-fux ne legyen, rózsafüzér ne legyen (maximum ha vallás miatt hordja nem pedig menőzésből). Lehet rajta nyaklánc, karkötő, gyűrű, akár mindhárom, de ne legyen hivalkodó egyik sem.
A fülbevaló egyáltalán nem tetszik a férfiakon.
Mennyire befolyásol? Miben kéne befolyásolnia? Ha konkrétan velem beszél face to face, akkor magamban elkönyvelem, hogy "úristen, hogy lehet ilyet hordani", de ha csak úgy az utcán elmegy mellettem, akkor fel sem tűnik, az utcán elvagyok a saját gondolataimmal, gondjaimmal, nem nézem az embereket.
A divatból hordott vallási jelképeket viszont maximálisan elítélem.
Amugy mindig érdekelt, hogy mi abban a taszító, ha egy férfin ékszer van...
Esetleg nőnek gondoljátok végette? Vagy?
A középkorban is gyakori volt az ékszerek viselése férfiak körében
A kép nekem se tetszik túl sok.
Egyszerűen sok, magamon is túl sok lenne.
Jobb szeretem a keveset hisz az néha "több".
Egy egy finomabb, elegánsabb ékszer híve vagyok, például férfiakon bőrkarkötő vagy karóra ilyesmi de ez a sok ékszer taszító hatást kelt.
19L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!