Tényleg betilthatják a női táskák alkaron való hordását az Európai Unióban, arra hivatkozva, hogy ízléstelen?
De a párducminta ugye kimarad? azt úúúgy szeretem...:(
[...-.-]
Ez az évezred kérdése, én már annyit gondolkodtam azon, miért hordják így.
De rájöttem: csoportképző ereje van. Ha riba.nc vagy, muszáj így hordani, mert a rib.anc társadalom kitaszít magából.
Nekem van ilyen táskám, simán vállon hordom vagy kézben. Össze tudnám verni ezeket, amikor a metrólépcsőn két helyet foglal el, meg az utcán nekem b.ssza a táskáját, mert "megy":D
én 26 éves vagyok, és elhatároztam, hogy nem akarom szídni ezeket, hanem igenis én is butuska leszek! Egy fél órán át vittem úgy a táskát, hát majd' leszakadt a kezem és a karomon komolyan nyomot hagyott, és az önérzetemen is egyébként:D:D Szóval...tuti, hogy csoportképző erő van a dolog mögött, mert amúgy miért szenvedne valaki?
Olyan lehet ez szerintem, mint a platformcipő, ember nem hord olyat magától...ostobák.
Egyébként egy hét és EP-választások és egyik párt sem kampányol ezzel, szóval sajnos nem reménykedhetünk:)))
Látom, vágod a témát :)) És komolyan elhatároztad, hogy kipróbálod, milyen butaplázaribinek lenni egy fél órácskára? :) Miért?
És ugye, hogy kényelmetlen, egy másik kérdésnél meg erőltetve magyarázzák a ribik, hogy de, igenis úgy a kényelmesebb táskát hordani, nem vállon, meg kézben lógatva egyenes karral :)
Ki akartam próbálni, mert amikor komoly módszertani vitát folytattam a (férfi) lakótársammal erről, azt mondta, hogy csak megkeseredett vagyok és nem értem a fiatalokat. Szerinte ugyanolyan kényelmetlen vállon hordani egy táskát, mint alkaron, és ezek a "lányok" ezt nem divatból teszik.
És ki akartam próbálni, hogy igaza van-e. Meg, igazából úgy éreztem, igaza lehet, és tényleg csak egy károgó öreg nyanya vagyok...de kiderült, hogy mégsem:)
26 L
#9: Már csak a fizika törvényei szerint is felemelt, behajlított alkarral hordani valamit nagyobb erőkifejtést igényel, mint lelógatott karral kézben vinni. De ezt a plázaribikék "jobban tudják" és megmagyarázzák neked, hogy nem úgy van az:)
26 évesen korán kezded a banyásodást ;-)
Amúgy egy 13 éves lányka is rájöhet arra, hogy az alkarkitartó könyökhajlatbanhordók inkább csak ribiskednek és ez nem nyanyáskodás :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!