Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Tényleg betilthatják a női...

Tényleg betilthatják a női táskák alkaron való hordását az Európai Unióban, arra hivatkozva, hogy ízléstelen?

Figyelt kérdés

2014. máj. 17. 18:37
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:

"Ez mekkora hülyeség....." -szerintem is hülyeség úgy hordani :) És nem kell a mondat után 5 pontot rakni, anélkül is megértjük.

"rengeteg olyan lányt ismerek, akik egyáltalán nem beképzeltek, mégis így hordják a táskájukat. "

-Valószínüleg csak enyhén beképzeltek :)

"Attól hogy valaki szép és ad magára, attól még nem lesz r@bi."

-Attól, hogy valaki szép és ad magára, még nem kell a táskát r.ibancosan hordani :)

"Ezt már az ismerőseim között is észrevettem, hogy lerib@znek minden szép lányt"

-Nem a szép lányokról volt szó, hanem azokról, akik idiótán hordják a táskát :) Te másokról beszélsz, valamit keversz, csúnya lányok is hordhatják r.ibancosan a táskát :)

"Szánalmas hogy egyesek nem bírják elfogadni önmagukat, ezért elhordják mindennek azokat, akikre irigykednek....."

Szánalmas, hogy egyesek nem bírják felfogni, hogy a táskát nem kell idiótán, r.ibancosan hordani. Én nem irigykedem a hülyén alkaron cipelőket :) Te?

2014. máj. 17. 22:14
 22/26 anonim válasza:
91%
Majd pont ilyen baromsággal foglalkoznak...
2014. máj. 17. 22:41
 23/26 anonim ***** válasza:
Atyaisten, ilyen majomságra miért kell ennyi betűt pazarolni? Elég beteg lehetsz kérdező...
2014. máj. 18. 00:01
 24/26 anonim ***** válasza:
77%
Én nem szoktam valami sűrűn idetévedni, de ez a harmadik kérdés, amit látok tőled ezzel kapcsolatban. Szerintem vizsgáltasd ki magad mielőtt brutálisan meggyilkolsz egy szerencsétlen csajt, csak mert az alkarján hordja a táskáját..
2014. máj. 18. 01:05
 25/26 anonim ***** válasza:
62%
Na de kérem...nem ri.bancok, hanem T-rexek :D
2014. máj. 18. 01:35
 26/26 anonim ***** válasza:
0%

Mellékesen pár dolog:

1. azzal a kezükkel, amivel épp t rexelnek, mit tudnak csinálni. az a kezük csak "lóg", ráadásul a jobbkezeseknek az a jobb keze éppen, amivel mondjuk ajtót nyitnának vagy ilyesmi.

2. amikor elmész mellettük egy szűk boltban (pl. SIX), a táskájukban fennakadsz.

3. Az ad magára, nem azt jelenti már, hogy fogat meg hajat mos és arcot ápol? Már az ad magára, aki minden nap hajat vasal és cicanaciban megy? Normális ember cicanaciban futni megy maximum, és alkalomra vasal hajat.

Egyébként kérdező, szerintem azért van ez, mert nagyon fiatalok. Sajnos a mai fiatalok esetében meg lehet figyelni az ellumpenesedés jelenségét. Hogy elkezdenek lefelé csúszni. Vannak, akik kinövik (pl. egy rendes egyetemen ilyesmit nem tolerál a közösség, ha valaki p..csa), vagy pedig ha nem kerülnek ilyen közösségbe, akkor elburjánzik a jelenség.

De egyébként én még felnőtt embert nem láttam így menni táskával, szóval szerintem kinőhető. Bár...mivel csak a munkahelyemen találkozom felnőttekkel (akik ugye többdiplomás, intelligens emberek), így ez lehet, hogy nem egy jó következtetés, fiatalokkal meg akár metrón, plázákban is.

2014. máj. 18. 08:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!