Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Anyukám sokkal szebb nálam,...

Anyukám sokkal szebb nálam, mit csináljak?

Figyelt kérdés
19 éves vagyok, anya 42, és még ennyi idősen is sokkal szebb nálam. Jobb az alakja, szebb az arca, a haja, ha az utcán megyünk biztos mindenki őt nézi meg. Olyan igazságtalan, hogy nem rá ütöttem, nagyon el vagyok sokszor emiatt keseredve. Van valaki még ilyen helyzetben? Ti hogy kezelitek?
2015. nov. 8. 22:28
 1/6 anonim ***** válasza:
"Nézd meg az anyját, vedd el a lányát." - tartja a mondás. Nagy igazság.
2015. nov. 8. 22:38
 2/6 anonim ***** válasza:
75%
Nem lehet valami jó de ha a többiért nem is nagyon tudsz tenni de az alakért mindenképpen lehet tenni
2015. nov. 8. 22:40
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
És jobban éreznéd magad, ha csúnyább lenne nálad?
2015. nov. 8. 23:22
 4/6 opened paradise ***** válasza:
63%
Az évek neked dolgoznak.
2015. nov. 8. 23:22
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Van ilyen. Az jó, hogy édesanyád szép és jó alakú :) Te saját magadból hozd ki a legjobbat! Talán édesanyád is tud benne segíteni, hátha nemcsak úgy jött s maradt a szépsége, hanem tett is érte...

Az arcod olyan, amilyen, de az alakodon azért tudsz változtatni.

2015. nov. 8. 23:50
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Utolsónak igaza van. Ráadásul pont olyan korban vagyunk, amikor ha az alak jó, az arcod olyan ocsmány is lehet, hogy az nem igaz. Fel a fejjel.
2015. nov. 9. 03:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!