Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek melyik lány a szebb?

Szerintetek melyik lány a szebb?

Figyelt kérdés

1.

[link]

[link]

[link]

2.

[link]

[link]

[link]

2015. okt. 4. 09:05
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Mind a ketto tomegtermek...hol van az egyediseg?! Am egyik se szep.
2015. okt. 4. 09:42
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
az elsőt pont tegnap láttam a vonaton... vagy valakit aki pont ugyanúgy néz ki... és ez szánalmas :D
2015. okt. 4. 10:26
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Mindkettő ronda tucat!ízlés nulla,kisugárzás r.bis.Elég kiélt fejük van látszik hogy alkoholizálnak rendesen a bőrük sem szép ,ocsmány kikent szemöldök is meg van.Kell ennél több?
2015. okt. 4. 10:27
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
nemtom. kb ugyanaz a kettő.
2015. okt. 4. 10:36
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Egyik sem szimpi, de ha választani kell akkor az első. Bár nem tudom, hogy miért... Tényleg tucatok, ennyi sminktől és egy push uptól na meg egy csinos frizurától nehéz lenne nem így kinézni. :D Szóval nagy elismerést nem érdemelnek. 22/f
2015. okt. 4. 10:38
 6/15 anonim ***** válasza:
Egyik sem szép, mindkettő próbál ilyen ártatlan, csodálkozó tekintettel nézni, de ez inkább vicces :D, meg eléggé tucat cicababák. Amúgy az elsőnek ráadásul minden képen más a szemöldök színe :D.
2015. okt. 4. 11:20
 7/15 anonim ***** válasza:
46%
Nagyon hasonlítanak, nekem az első jobban tetszik egy kicsit.
2015. okt. 4. 11:44
 8/15 anonim ***** válasza:
46%
A masodik szebb! :)
2015. okt. 4. 12:19
 9/15 anonim válasza:
100%
Nem szepek...cicamica hova lett a stilusod? En 17eves lany vagyok..de szerintem keres olyan lanyt hozzad aki tenyleg szep ne ilyeneket ezek csunyak..es alapozosok...keres olyat aki smink nelkul is szep..szerintem az olyan tobbet er :) ted fel a kerdest magadnak egy olyan lanyt erdemelsz aki sehogy sem nez ki?
2015. okt. 4. 16:29
 10/15 anonim ***** válasza:
49%
Szerintem mindkét lány csinos. De az első szebb. Jajj,csak ez a Voksán Virágos csücsörítés ne lenne! 😱
2015. okt. 4. 19:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!