1/20 anonim válasza:
Az ilyen kérdésekben mindig olyan jo képek vannak amin még kb félig sem látszanak :,)
3/20 anonim válasza:
Nem bántásból, de szerintem egyik sem kifejezetten szép.. Teljesen átlagos arcuk van, bárkivel összetéveszthetőek.. Naponta legalább 3-4 ilyen lány megy el mellettem az utcán akinek majdnem ugyanilyen az arca.. És dönteni sem tudok, mert kb olyan mintha mind a 4 képen ugyanaz a lány lenne.. Viszont az nagyon melengeti szívemet, hogy nincsenek agyonsminkelve.:) Jó látni, hogy vannak még ilyen fiatalok. :) De ez csak az én véleményem.. >-<"
4/20 opened paradise válasza:
Számomra a második,de ez nem azt jelenti,hogy az első csúnya lenne.
7/20 anonim válasza:
Az anyukájuknak a saját lányuk.Nekem egyik sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!