Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Ki a szebb szerinted?

Ki a szebb szerinted?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

Az egyik nagyon kigyúrt hosszú hajú a másik filigráns öltönyös. Melyik tetszik inkább neked?

2015. okt. 14. 12:54
 1/8 anonim ***** válasza:
Jajj...egyik sem az esetem, de akkor inkább a 2.
2015. okt. 14. 13:43
 2/8 A kérdező kommentje:
Akkor linkelnél olyat aki az eseted?
2015. okt. 14. 13:44
 3/8 anonim ***** válasza:
Az elsőnek csak a haja tetszik, a második egyáltalán nem tetszik. Nekem a vékony alkatú, hosszú hajú, kedves arcú pasik jönnek be.
2015. okt. 14. 13:49
 4/8 anonim ***** válasza:

Jason Momoa Khal drogonak nagyon jól néz ki, de ezen a képen nem igazán tetszik. Nem szeretem a hosszú hajat pasikon, meg ez a szemöldök is érdekes, meg eleve valahogy mintha kancsal lenne. Ettől függetlenül tud jól is kinézni. De pl. szakáll nélkül szörnyen szappanoperás selyemfiú feje van. :D

A másodikat nem ismerem. De a Google a barátom így néztem róla több képet és ezek alapján mondhatom, hogy róla ez egy nagyon előnyös kép. De ezen sem az esetem igazából, a többin meg végképp. Olyan gyerekes manó feje van. Túl közelülők a szemei.

Szóval, ha választani kéne inkább az első.

Persze ezek csak külsőségek. Ha egyik lenne életem szerelme, ezek fel se tűnnének, vagy még tetszenének is.

2015. okt. 14. 14:22
 5/8 anonim ***** válasza:

Az elsőnek jó a haja, de az arca valami brutálisan ronda.

A második jóképű, elismerem, de nem jön be, nem az esetem.

2015. okt. 14. 21:26
 6/8 anonim ***** válasza:

Amúgy most néztem csak meg....a szerencsétlen elsőről a lehető legsz*rabb képet linkelted! Ott komolyan nagyon csúnya, aki nem ismeri, az ezt gondolja, és nem tudja, hogy valójában így néz ki:

[link]

Előző voltam.

2015. okt. 14. 21:28
 7/8 anonim ***** válasza:

Az első elég jó pasi ha nem ilyen idétlen képet linkelsz. De nekem inkább ő jön be a kiskutya szemeivel:

[link]

Vagy például ő (barátom hasonlít rá csak jóval férfiasabb)

[link]

2015. okt. 14. 22:31
 8/8 anonim ***** válasza:
Abszolút az első!
2018. dec. 2. 04:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!