Régebb szebb voltam, lehetséges, hogy elcsúfultam?
Figyelt kérdés
Régebb mindenki azt mondta, hogy jól nézek ki.Voltam is lányokkal meg minden. Már csak negatív kritikát kapok, pedig szebbnek látom magam, mit régen voltam.A családomban, rokonságban mindenki jól néz ki, csak én tűnök ki a többi közül. Mással is történ már ilyen ?2015. okt. 4. 20:39
2/3 anonim válasza:
Figyelj az a lényeg, hogy neked tetszik ahogy kinézzel. Am tényleg jó lenne pár kép
3/3 Sunshinedoll válasza:
Szerintem nem, az emberek ahogy idősödnek, általában jobban néznek ki, mindenkinek van az a béna tinédzser korszaka, s utána általában MINDENKI kikupálódik valamennyire. Szerintem az a lényeg, hogy te szebbnek látod magad, lehet a negatív kritika nem a külsődnek szól, vagy nem a megfelelő társaságtól kapod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!