Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogyan tudnék egy hét alatt...

Hogyan tudnék egy hét alatt kicsit leadni a hasamból?

Figyelt kérdés
Az osztályom kitalálta, hogy menjünk el strandra, úgyhogy jövőhét szerdán megyünk és én nem nézek ki valami szépen. Nincs igazán ínyemre 12 fiú előtt mutogatni magam, de nem tudok kibújni a kirándulás alól, így az maradt, hogy megpróbálok kicsit javítani a kinézetemen, csak sajnos nincs semmi ötletem. Arra kérnélek titeket, hogy írjatok minél több ötletet, hogy tudnék egy hét alatt kicsit esztétikusabbá válni. Jöhetnek különböző fogyókúrák is, de valami eredményes mozgás jobb lenne. Főként a hasamból szeretnék leadni, de a combomból és a fenekemből sem ártana ha lemenne egy kicsi.

2015. okt. 12. 16:02
 1/2 Sunshinedoll ***** válasza:
Helyi fogyás nincs. 1 hét alatt nem lesz egészséges úton látványos változás, fogadd el inkább a kinézeted, biztos vagyok benne, hogy nem nézel ki rosszul.
2015. okt. 12. 16:05
 2/2 anonim ***** válasza:

Sajnos biztosnak tűnik, hogy nem egy hét alatt híztál fel...

Szóval ez az alkalom maximum arra jó, hogy végre észbe kapsz és hosszú távra életmódot váltasz.

2015. okt. 12. 16:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!