A pasik miért nem borotválkoznak ott ahol a lányok is?
Ha a csigák vagy a nők tetszenek,akkor keress azt...
Mondjuk 13-!4 éven mit várhatunk egy nő?-től...
Miből gondolod, hogy a férfiak, nem szőrtelenítik a hónaljukat, a lábukat, karukat, ahol a lányok is?
Nos, vannak bőven férfiak, akik nem csak azokat a testrészüket borotválják le melyeket a lányok, hanem a mellszőrzetet, és vele együtt a fanszőrzetet is. Sőt, még a fenekükről a végbélnyállásnál leszedik a szőrt. Ettől még férfiak maradnak, ha még az egész testük is csupasz. Véleményem szerint sokkal egészségesebb, higiénikusabb, ha a férfi teste teljesen sima mindenhol, mivel így könnyebben is lehet azt ápolni, főleg a fürdést követően.
Szerintem a nagyja azért, mert lusta ehhez, és ráfogják, hogy ez milyen férfias.
Én amúgy évek óta szőrtelenítem az egész testem tetőtől talpig, ma már IPL-el, így hamarosan teljesen csupasz leszek tartósan is. :) Csak hajam, szemöldököm és szempillám van. :) Egyedül a szempilláim eredetik, a hajam rövid, és a szemöldökömet is kéthetente formára szedetem kozmetikussal. :)
Ha még egyéb részletekre is kíváncsi vagy, szívesen megírom, de inkább priviben kérdezz. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!