Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » A pasik miért nem borotválkozn...

A pasik miért nem borotválkoznak ott ahol a lányok is?

Figyelt kérdés
Hónalj, láb, kar, esetleg összenőtt szemöldök. Nekem sokkal jobban tetszene, ha szőr rajtuk csak a haj, a szemöldök és a szempilla lenne (meg ugye....).

2015. okt. 6. 11:28
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
90%

Ha a csigák vagy a nők tetszenek,akkor keress azt...

Mondjuk 13-!4 éven mit várhatunk egy nő?-től...

2015. okt. 6. 15:44
 12/16 anonim ***** válasza:
#1, ha egy pasi csak attól nőies lesz, hogy leborotválja magát (te ezt állítottad), akkor ott alapból elég nagy gondok vannak....
2015. okt. 6. 17:00
 13/16 anonim ***** válasza:
93%
El van torzulva a képetek a férfiakról...
2015. okt. 6. 20:05
 14/16 anonim ***** válasza:
77%

Miből gondolod, hogy a férfiak, nem szőrtelenítik a hónaljukat, a lábukat, karukat, ahol a lányok is?

Nos, vannak bőven férfiak, akik nem csak azokat a testrészüket borotválják le melyeket a lányok, hanem a mellszőrzetet, és vele együtt a fanszőrzetet is. Sőt, még a fenekükről a végbélnyállásnál leszedik a szőrt. Ettől még férfiak maradnak, ha még az egész testük is csupasz. Véleményem szerint sokkal egészségesebb, higiénikusabb, ha a férfi teste teljesen sima mindenhol, mivel így könnyebben is lehet azt ápolni, főleg a fürdést követően.

2015. okt. 6. 21:28
 15/16 anonim ***** válasza:
91%

Szerintem a nagyja azért, mert lusta ehhez, és ráfogják, hogy ez milyen férfias.

Én amúgy évek óta szőrtelenítem az egész testem tetőtől talpig, ma már IPL-el, így hamarosan teljesen csupasz leszek tartósan is. :) Csak hajam, szemöldököm és szempillám van. :) Egyedül a szempilláim eredetik, a hajam rövid, és a szemöldökömet is kéthetente formára szedetem kozmetikussal. :)

Ha még egyéb részletekre is kíváncsi vagy, szívesen megírom, de inkább priviben kérdezz. :)

2015. okt. 6. 21:50
 16/16 anonim ***** válasza:
Én szoktam!
2015. okt. 7. 12:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!