Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Lányok, ti mit tesztek azért,...

Lányok, ti mit tesztek azért, hogy szépnek érezzétek magatokat?

Figyelt kérdés

Én nem tudom, mit kène már, kitalàljak. Vettem pár ruhát, ami illik hozzám, néhány alap sminkterméket, de nem sokat segít.

A hajammal nem tudok mit kezdeni. Sajnos elég seszínü, semmilyen normális szín nem illik. Emellet vékonyszálú is, és pont annyira hullámos, hogy mindig kócosnak hasson.

Az arcom elég jellegtelen, a szemöldökömet már formára szedtem, ezen túl már sokat nem tudok tenni.

Az alakom átlag, elmegy.

Létezik még bármi mód arra, hogy kikupáljam magam?

Változni már nemigen fogok így 20 felett, max öregedni

2015. okt. 5. 08:45
 1/2 Sunshinedoll ***** válasza:

Nekem a testedzés nagy önbizalomlöketet adott. Először nem is maga az eredmény, mert alapvetően mindig vékony voltam, szóval sokat nem változtam, max nagyobbak valamivel az izmaim, hanem az, hogy hétről hétre erősödtem, nekem ez hatalmas önbizalomlöketet adott, próbáld ki esetleg :)

Egyébként meg biztos vagyok benne, hogy így is szép vagy, csak meg kell tanulnod, hogyan lásd meg.

2015. okt. 5. 13:09
 2/2 anonim ***** válasza:

Meg kell tanulni milyen smink illik hozzád (arcodhoz, bőrödhöz). Legyen egy standard, amit akár minden nap felteszel (nekem ilyen a szempillaspirál, szemöldök kihúzása, arany vagy barna szemhéjpúder), és legyen egy extra bulizós sminked.

Menj el fodrászhoz, ha jó, akkor biztosan javasol majd egy színt ami megy a hajadhoz, illetve tippeket hogy mit kezdj vele. Sok múlik azon is, milyen termékeket használsz, vagy hogyan szárítod.

2015. okt. 5. 17:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!