Nők, lányok véleménye! Sokak nézetei érdekelnének! Ti szépnek érzitek magatokat? Mit tesztek ezért?
Igen én viszonylag csinosnak és szépnek tartom magam.
Szerintem ez csak önbizalmon múlik. Ha van elég önbizalmad nézhetsz ki akárhogy. Ha nincs akkor meg szerinted úgyis csúnya leszel. Meg kell tanulnia mindenkinek elfogadni magát. De a változtatni is lehet ha nem tetszik.
Gondolok itt az egészséges táplálkozásra (nem ,nem a koplalásra) sportra, fodrász,smink stb..
-én kényelmes lapos cipős vagyok, mert már jóideje nem hordhatok a lábbajom miatt magassarkút... pedig nagyon szeretem
-nadrágot jobban szeretem, vagy szoknyát harisnyával mert útálom mikor átlátszik a bugyim,vagy belekap a szél vagy valami...
-egyedül a lábamat gyantázom,többi borozva
-vagy leengedem vagy konty, ritkán borzas lódarok
nem vagyok onbizalomhianyos de azert nem gondolnam magam vilagszepenek :) de attol h nem vagyok szep megbagyok elegedve magammal
egyszer huuu nem is tudom hol..na mindegy valahol lattam/olvastam (mar fenetudja) hogy igazabol minden no gyonyoru csak ez anyagilag fuggo dolog.tehat ugy ertem hogy akik jobban megengedhetik maguknak azok amennyire lehet adnak magukra ( mindig tokeletes smink/frizura, draga stilusos ruhakstb.) mint szegenyebb nok. volt olyan kepsorozat is hozza hogy en no kepe aki a maga modjan szep de vannak nala szebb nok is.aztan egy masik kep amin megvan csinalva a haja a sminkje meg minden es egy gyonyoru no a kepen. (istenem milyen regeny irok)
na de hogy visszaugorjunk az elejere:
lapos cipot jobban hordok mint magassarkut es inkabb nadrag mint szoknya
Nehéz kérdés, távol állok a mai szépségideáltól mégis meg vagyok elégedve magammal és jól érzem magam a bőrömben. Mit teszek érte? Hű vagyok önmagamhoz. Számomra mindig az önkifejezés volt a legfontosabb. Szerintem úgyis lehet egy nő "jó nő" hogy tornacipőt vagy egy sima pulcsit vesz fel, a lényeg a kisugárzás.
Nyáron a kánikulában copfban hordom a hajam, amúgy mindig kiengedve. Lapos cipőt és nadrágot hordok :)
Én szépnek érzem magam. Néha vannak problémák a bőrömmel, olyankor az utcára se szívesen megyek, de ezt a ciklusom befolyásolja. Amikor tiszta a bőröm, akkor nem nagyon van problémám magammal. A testemmel se, bár lehetnék kicsit edzettebb, semmit nem mozgok ugyanis, de alapból vékony vagyok, 167 cm és 48 kg. Ennek ellenére van popsim, cicim, szóval nőies az alakom. A hajam a fenekemig ér, egészséges, fényes, bár sokat is ápolom, kenek rá mindenfélét, de rendszeresen vasalom vagy göndörítem, mégsem törik, csak minimálisan. Konkrétan a kérdésekre:
- Cipőből szerem a laposat és a magassarkút is. Olyan napokon, amikor tényleg nagyon sokat kell járkálnom, inkább laposat veszek. De ha mondjuk csak a fősulira megyek be, és ott teremtől teremig el kell tipegni, meg ülni az órákon, akkor általában magassarkút veszek, ami 9-14 cm magas.
- Eddig elég nadrágos voltam, most kezdek a szoknyák iránt rajongani, több maxi szoknyát is vettem idén, illetve az asszimetrikus fazon is nagy kedvencem lett.
- Gyanta, gyanta, gyanta! Már 13 éves korom óta. Tetőtől talpig. A hónaljamat borotválom egyedül, amúgy 3 hetente kozmetikushoz járok gyantáztatni. Bár van, hogy nincs időm, olyankor a lábamat itthon megcsinálom, mert a felszerelésem megvan hozzá, de nem szeretek vele bajlódni, egyszerűbb megcsináltatni. A fazonomat viszont csak kozmetikus tudja jól megcsinálni cukorgyantával.
- Amikor nagyon meleg van, akkor kontyot csinálok hajfánkkal, vagy befonom és feltekerem, vagy akárhogy feltűzöm, mert mint már írtam is nagyon hosszú és ráadásul nagyon dús is, szóval olyan, mintha kabátban lennék 40 fokban. Amúgy amíg csak lehet próbálom kiengedve hordani, nagyjából 30 fok a tűrőképességem.
Szerintem nincs olyan, hogy csúnya ember, még akkor sem, ha nincs pénze ilyesmire. Attól tartom szépnek magam, hogy nem vagyok olyan "szalaggyártmány". Van egy stílusom. Nem kell feltétlenül a divatot követni, a lényeg, hogy ahogy öltözöl, az az egyéniségedet tükrözze/kialakítsd a saját stílusod! Ha egy nap nem teng bennem túl az önbizalom, akkor belenézek a tükörbe, mosolygok egyet, és azt mondom, hogy bekaphatjátok! És ez segít! :D Szexi magassarkú? Jöhet, ha megy az adott szetthez. Szoknya-nadrág felváltva...változatosan! GYANTAA!! Csakis azt érdemes! A hajkérdést illetően linkeltem néhány képet!
Én néha szépnek gondolom magam, reggel úgy megyekel hogy jól nézek ki, de este meg már úgy érzem hogy bányarém vagyok :D Ez általában a hangulatomtól függ. Inkább a lapos cipőket részesítem előnyben, mert szerintem a magassarkú tönkreteszi a lábat (már ha éjjel-nappal azt hordok). De a balerinacipőket, és az egyszinű tornacipőt szeretem legjobban. Néha szoknyát hordok, de sokszor feszengek benne, szóval inkább a nadrág, egyszerűbb póló, ékszernek hosszabb nyaklánc, és ha olyan idő van blézer vagy kardigán. Gyantázok, mert a borotvától kipattogzik a lábam, az epillátort pedig nem is próbáltam még. Nem csak a nyári kánikulában, de általában télen is így hordom a hajam: [link]
vagy néha egy kis csavart is teszek bele: [link]
A felfogott haj nekem nagyon jól áll, sokak szerint ,szexivé, teszi a fejemet, és szerintem elég nőies, nem úgy mint a sokszor ápolatlan, kiengedett loboncok (akinek nem inge...)
Én egész szépnek tartom magam, de van pár dolog magamon, amit nehezen tudok elfogadni: a nagy orrom és a vékonyszálú hajam, meg van egy kis narancsbőröm :D persze jóval több mindenen változtatnék, ha lehetne, de a többivel már kibékültem.
Az alakom tetszik, sokan is dicsérik. Lapos cipőkben szoktam járni, sokszor nyáron is sportcipő van rajtam. Ha nagyon meleg van papucs vagy szandál. Magassarkút nagyon ritkán hordok, nem az én világom :D
Régen csak nadrágot hordtam, de már egyre több szoknya és "egyberuha" is bekerül a szekrényembe. A lábamat gyantázom(mikor nagyon nincs időm borotválom), a többit borotválom.
A hajamat nyáron általában kontyba kötöm vagy befonom(parketta fonással szoktam) vagy lófarok. De mivel vékony szálú a hajam, annyira nem melegít, tehát van, hogy csak simán kiengedve hordom nyáron is.
Nyáron ujjatlan pólókban, toppokban szoktam járni.
Már kezd megjönni az önbizalmam, de van még hova fejleszteni. Sokat dob rajta, ha egy fiú bókol vagy ha egy lány megjegyzi, hogy milyen jól áll ez a frizura. A fényképekkel az a bajom, hogy hiába van rólam 10 jó, ha látok 1 rosszat, úgy gondolom, hogy az az igazi arcom és a többi sikerült félre :D
Régebben egyáltalán nem sminkeltem magam, mostanában néha szoktam és az is növeli az önbizalmamat :)
Szerencsés vagyok, mert olyan alkatom van, hogy könnyen fogyok, könnyen hízok. Sportolok, bár az utóbbi időben kevésbé, bele kéne húznom :D Akkor érzem jól magam a bőrömben, ha kicsit edzettebb vagyok :D
Igen, szépnek/csinosnak tartom magam. :)
Bár még csak tini vagyok... :) De azért leírok mindent.
-Test. Heti 2-3 alkalommal edzek, itthon, 1-2 órát. Ugrókötél, fitness, feszesítő/formásító gyakorlatok. + tánc.
Ezeket ajánlom:
http://www.youtube.com/watch?v=tZoR7YKqIe8
http://www.youtube.com/watch?v=xsrCv3OktCs
http://www.youtube.com/watch?v=HEnqw8MdtEU
http://www.youtube.com/watch?annotation_id=annotation_785507..
Megpróbálok egészségesebben étkezni, de nem nagyon megy, ezt be kell vallanom. :D Imádom a csokit, az édességeket, a chipset... :3 De azért sikerült kicsit lecsökkentenem a mértékeket.
Nyáron inkább több gyümölcsöt eszek.
És megpróbálok nem túl hizlaló ételekből jól lakni.
És így teljesen meg vagyok elégedve az alakommal. :)
-Szőrtelenítés az alap. Lábszáron/hónaljon/"ott" én borotvát használok. Karomon, combomon és a hasamnál epilátort.
-Szép arcbőr! Tini vagyok, mégis elkerültek a pattanások. 14 éves korom körül volt egy időszak, de sikerült legyőznöm. Nagyon szerencsésnek mondhatom magam ilyen téren. :) Én igazából sok-sok arctonikot használtam el, és abból is mindig másfélét. + Tisztán tartottam a bőrömet, szappannal mostam.
Most már csak arckrémmel ápolom.
-Szép szemöldök!
http://www.youtube.com/watch?v=R5utXUS7Yd8
http://www.youtube.com/watch?v=dTubNuHS3W0
Nagyon sokat tud változtatni az arcon.
-Smink. Én a 'no mekaup - makeup' híve vagyok. :) Tehát a végeredmény olyan, mintha nem lenne rajtam smink. Vagy csak egy nagyon pici.
1. BB krém/színezett hidratáló/alapozó
2. Púder
3. Szemöldökjavítás
4. Szempillagöndörítés, szempillaspirál
5. Enyhén rózsaszín színű szőlőzsír
Ez a legtöbbet használt sminkem. :) De azért gyakran használok halvány pirosítót, bronzosítót. Barnás árnyalatú szemhéjpúdert (a szemhéjam külső részére felteszek egy sötétbarnát, kb. a harmadáig-feléig. A többi részre egy világos, fehéres színt rakok, majd a kettőt összefüstösítem).
Szoktam vékony tusvonalat is.... Nagyon néha mlg higlightert is használok.
És néha az alsó szempillatöveimet beszínezem egy barna szemceruzával, de csak a harmadáig kb. Aztán pl. egy ecsettel elsimítom, eldörzsölöm.
-Haj. Na jó, én imádom minél változatosabban hordani! :D
Leggyakrabban Victoria's Secret modellek inspirálta módon hordom. Középen elválasztva, az arcból kifelé irányuló hullámokkal:
Középen elválasztva, egyenesen:
Oldalt elválasztva, egyenesen vagy hullámosan:
Erősen hullámos, vagyis inkább göndör...:
"Beachy waves":
Ezt csak nagyon ritkán szoktam:
Göndör/hullámos, fonással. Szerintem gyönyörű:
Ez nagyon tetszik, csak sajnos nekem nem áll jól...:
Lófarok:
Konty nem túl magasan, masnival:
Ezt imádom! :3 :
Nagyon vékony csavarókkal oroszlánsörényt is szoktam kreálni... Imádom! :3 Csak sajnos sokáig tart becsavarni. + Azért ennyire nem gyönyörű. :) :
-És át ugye fontos, hogy ápold mindenedet! Bőröd, hajad, körmeidet...
-Imádom a francia manikűrt! :D Szinte mindig így van megcsinálva a körmöm.
Egyébként meg a nude körmök rajongója vagyok...
-Öltözködés. Nehéz téma. :D
Interneten sok-sok inspiráló épet nézegess (Pl. weheartit.com-on, vagy egyes üzletek oldalain). És hát szerezz inspirációt.
Ez az oldal tényleg nagyon jó, mert el tudod "menteni", szívelni a képeket. :)
Egy idő után kialakul az ízlésed, és el tudod dönteni, hogy mi tetszik, és mi nem, ha bemész egy üzletbe.
Én imádom a szoknyákat és a nadrágokat is! Magassarkút annyira nem szeretek hordani, mert egész magas vagyok, de azért megesik az is. :) Mindenféle stílusban szeretek öltözködni... Retro, másnap rocker. Azután laza, majd nőies. Mindet imádom! De talán legtöbbször nőiesen öltözök fel. :)
Pár engem inspiráló kép különböző stílusokból, különböző időjárásokra, különböző napokra:
De inkább abbahagyom, mert már hatalmas túlzásokba estem! :I
Ezek után remélhetőleg megnő az önbizalmad, és erősebb lesz a kisugárzásod.
Mert igazából az a legfontosabb. :) Csakhogy nem olyan egyszerű ám annak a birtokában lenni.
Sok sikert! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!