Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Nők, lányok véleménye! Sokak...

Nők, lányok véleménye! Sokak nézetei érdekelnének! Ti szépnek érzitek magatokat? Mit tesztek ezért?

Figyelt kérdés
A sokszor ismételgetett kérdés: Hogyan legyek jó nő? Ti jó nőnek gondoljátok magatokat? Mit tesztek ez ügy érdekében? Milyen bevált praktikáitok vannak? Mitől érezheti magát valaki jó nőnek? E témában minden vélemény érdekelne, nyugodtan írjatok hosszú sorokat :) Kezdjük alulról felfelé... kényelmes lapos cipő vagy inkább egy szexi magassarkú? Szoknya vagy nadrág? Borotva, epilátor vagy esetleggyanta? Hajatokkal mit kezdtek a nyári kánikulában? Hogyan hordjátok a hajatokat?

2013. júl. 16. 19:34
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Én néha jónak gondolom magam, de vannak borzalmas napjaim is. Nyáron szandikat, papucsot (nagy ritkán) hordok, balerinát és régebben cipőt is többet hordtam, de kezdek áttérni a nőiesebb darabokra. Magassarkút nem szeretem, egy van alkalmakra, még sose volt rajtam:D Van 3 fekete szoknyám, azokat néha felveszem, de amúgy nadrág. Lábam, karom, hónaljam epilálom, combomat is hátulról, elöl borotva. Fazont csipesszel csipkedem:D Hajamat legtöbbször kiengedve hordom, ha nagyon muszáj (ugyanis nem áll jól, kerek az arcom), laza borzas konytba vagy lófarokba fogom. A bőröm tiszta, csak T-vonalba zsírosodik, ezért most kitaláltam egy tök jó kombót, ami kb kibír egy napot átfényesedés nélkül. Szememre szemhéjalapra natúr színt kenek, aztán azt árnyékolom (nem is látszik, mégis csodát tesz), vékony tusvonal (szintén nem látszik, mégis csoda), szempillaspirál.

16/L

2013. júl. 17. 00:36
 12/18 anonim ***** válasza:
Jaaa, és bronzosító! Imádom:)
2013. júl. 17. 00:38
 13/18 anonim ***** válasza:

Altalaban meg vagyok elegedve magammal, bar nincsenek tevkepzeteim, tudom, van mit javitanom :)

Nekem 3 dolog segít, hogy jól érezzem magam:

Ápolt kéz: Ezert sosem hagyom, hogy lepattogzott, toredezett kormeim legyenek. Mindig szepen kilakkozom oket, sajnos nekem naturan nem szepek.

Szőrtelenítés: gyanta és borotva is

Frissen mosott haj: kétnaponta biztosan mosok:)

Cipobol mindent szeretek, csak csinos legyen.

2013. júl. 17. 01:04
 14/18 anonim ***** válasza:

Azt hiszem én leszek itt az első aki nem érzi szépnek magát... (^_^)""

Persze nekem is vannak jobb napjaim, de nagy általánosságban véve nem hiszem, hogy túl szép lennék. A legtöbben a környezetemben folyton mondogatják, hogy nagyon szép arcom van, de én őszintén nem látom, hogy ők mit láthatnak benne.

Édesanyám és a testvérem szerint azért látom így a dolgokat, mert "elferdült az ízlésem" szépség tekintetében. Valószínűleg igazuk is van (főleg, hogy akikre hasonlítani szeretnék, általában nem igazán természetes szépségek, kicsit mind csalnak), de ettől függetlenül ezen nem tudok változtatni.

Ami érdekes egyébként, hogy más embereket mindig szépnek látok. Mindegy, hogy milyen az arcuk vagy a testalkatuk, meglátom bennük a szépet. Ha viszont magamról van szó, sajnos nem vagyok ilyen pozitív. Tisztában vagyok vele, hogy nem vagyok egy bányarém, de azzal is, hogy a saját mércémen nem vagyok tökéletes és nem is lehetek az (és ez eléggé zavar.)

Sok mindent teszek, hogy jobban érezzem magam a bőrömben: próbálom megfelelően ápolni a bőrömet, a hajamat; kísérletezek, hogy megtaláljam a legmegfelelőbb frizurát és a ruhákat, amik az előnyös részeimet emelik ki.

A sminkemnek általában sok időt szentelek. A nagyobb szemek megszállottja vagyok, ezért a sminkem is elég erős (bár nem feltűnő szerencsére), olyan, ami optikailag nagyít. Nemrégen beszereztem egy "nagyítós" kontaklencsét is, hogy még nagyobbnak tűnjenek. (Bár ezeket nem hordom napi szinten).

A kérdéseidre válaszolva: lapos és magassarkú cipőim egyaránt vannak; általában a laposakat részesítem előnyben, mert könnyen megfájdul a térdem. Szoknya és nadrág is akad a ruhatáramban. Borotva. A hajamat ugyanúgy hordom nyáron is, mint télen; talán kicsit többször kötöm fel. :)

Elnézést a hosszú válaszért, de azt írtad, nyugodtan írjunk többet. :3

24/l

2013. júl. 17. 11:14
 15/18 anonim ***** válasza:

Igen, én szépnek érzem magam, sokat teszek érte.

Első és legfontosabb, hogy elfogadtam magam. Egyetlen testi 'hibámnak' azt tartom, hogy kicsi a mellem. Sajnos műtét nélkül változtatni rajta nem tudok, így elfogadtam magam és igyekszem mindig arra koncentrálni, amit szépnek tartok magamon.

Sokat sportolok, odafigyelek magamra. Vékony nő vagyok, de ha érzem, hogy picit nagyobb a hasam a kelleténél, akkor visszafogom kicsit a kaját és többet sportolok. Ezáltal jól érzem magam a bőrömben. A sport testileg, lelkileg egyaránt nagyon fontos nekem.

Igyekszem mindig ápolt lenni. Ápolt haj, kicsi smink, szép körmök.

Stílusos öltözködés. Kb. másfél éve találtam rá az igazán hozzám passzoló öltözködési stílusra. Nagyon sok pozitív visszajelzést kapok, amitől csak még jobban érzem magam a bőrömben. Felsoroltál néhány dolgot a kérdésben, pl. lapos cipő vagy magassarkú, szoknya vagy nadrág. Nekem van ez is, az is, gondolom mint minden nőnek. Az alkalomtól, a kedvemtől és az időjárástól is függ, hogy éppen mit veszek fel. A lényeg, hogy stílusos legyek. De mondjuk az tény, hogy ha magassarkú cipő van rajtam, akkor szexisebbnek érzem magam.

Légkondis helyen dolgozom, így leengedve is szoktam hordani a hajamat a kánikulában. Ha viszont kirándulunk vagy csak sétálgatunk a városban, akkor mindig felkötöm valahogy, mert utálom, ha melegíti a nyakamat.

Nekem a finom, nőies viselkedés is hozzátartozik a jó nő fogalmához. Soha nem káromkodom nyilvánosan például, nem hangoskodva beszélek, udvarias és kedves vagyok.

26/n

2013. júl. 17. 13:41
 16/18 anonim ***** válasza:

Ja a szőrtelenítés téma kimaradt...: )

A hónaljamat és a karomat gyantáztatom. Ha nincs időm kozmetikushoz menni és még nem olyan hosszú a szőr, akkor a hónaljamat megcsinálom epilátorral. Nyáron néhány naponta megcsinálom, mert nagyon sokat hordok ujjatlan felsőt. Ha kevés szőr van rajta, akkor nem is fáj annyira és két perc alatt kész az egész. A lábamat epilálom térdig, térd fölött pedig az epilátor borotva-részével borotválom. Szerencsés vagyok, mert világosak a szőrszálaim, nem feltűnő ha kezd visszanőni. Én sokkal szexisebbnek érzem magam, ha szép sima a lábam. Még télen is, amikor senki nem látja.

A 26 éves voltam: )

2013. júl. 17. 13:50
 17/18 anonim ***** válasza:

10-es válaszolónak:

Remélem, hogy tényleg nem fognak kijönni a pattanásid. Nem akarlak megijeszteni, de én is így voltam vele, mint te. körülöttem kb mindenkinek pattanásos volt az arca, nekem egy darab se jött ki soha és állandóan irigyeltek is miatta. Én is azt hittem, hogy ez nálam kimarad, de aztán 18-19 évesen rajtam is lettek, elég sok...némelyiknek meg is maradt a nyoma, bármit kezdtem vele, de szerencsére nem annyira feltűnő. Amúgy már teljesen elmúltak 20 éves koromra. Remélem, hogy neked nem így lesz, de készülj fel, hogy lehet, hogy te is későn érő típus vagy és később jönnek ki azok a fránya pattanások :)

2013. júl. 20. 10:59
 18/18 anonim ***** válasza:
44%

Nem nagyon,kivéve,ha nagy ritkán megdicsér vki.Lehet idegen is.Igaz, nem is öltözök rbancnak sosem,csak elegánsan.Fodros,meg bő ujjú felső alap mindig,kivéve ha nagy a hőség.

Nem nagyon teszek érte semmit,mert idegesít hogy a külvilág véleménye miatt töltsem olyannal az időmet,amihez se kedv,se türelem nincs,csak utálat.Inkább alszok.A hajam ápolom,mert az tetszik hogy hosszú.Meg a körmöm,mert az önvédelemre sem lehet rossz,meg szép kezem van.Nem nagyon szőrtelenítek, csak hónaljban+néha bajusz.Nem látszik,nyáron meg nem hordok szoknyát.Engem nem zavar cseppet sem,páromnak meg nagyon tetszem mindig.26

2013. júl. 31. 10:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!