Ti is 3x akkorának látjátok magatokat a bolti próbafülkék tükrében mint otthon? Miért van ez?
Figyelt kérdés
2013. márc. 29. 22:07
1/9 anonim válasza:
Igen, én is! És ötletem sincs, miért... :/
2/9 A kérdező kommentje:
Nagyon rossz, mikor elindulok otthonról és belenézek előtte a tükörbe úgy érzem jól nézek ki,aztán ha próbafülkébe meglátom magam utána alig merek kimenni onnan az emberek közé :/
2013. márc. 29. 22:14
3/9 anonim válasza:
Én bár fiú vagyok, de velem pont fordítva van, a boltban mégjobban látszik, hogy milyen rohadt alacsony vagyok és ez nagyon sz*r érzés:(
5/9 anonim válasza:
A világítás az oka, direkt úgy van világítva a próbafülke, hogy 2x akkorának lásd magad.
6/9 anonim válasza:
Én meg sokkal vékonyabbnak látom magam. ami csak azért gáz, mert alapból vékony vagyok, a boltban meg még soványabbnak néz ki :/
7/9 anonim válasza:
Én nem szoktam magam öt és félméteresnek látni az ottani tükrökben. :/
8/9 anonim válasza:
Ismerős érzés:D a fogyókúrás elhatározásaim mindig próbafülkékben születtek:D tényleg az a helyzet, hogy máshogy van világítva, de nem tudom, hogy nekik ez mért jó:D
9/9 anonim válasza:
Másképp van megvilágítva, de én például mindig vékonyabbnak látom magam az ottani tükrökben. Aztán jön a pofára esés, mikor ott olyan jól áll a ruha, itthon meg, mint egy tehén :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!