Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mikor számít egy lány kövérnek...

Mikor számít egy lány kövérnek? (főleg fiúktol kérdezem) ha van egy kis hasa, ami amugy ruhában nem is látszik, akkor már rosszul néz ki?

Figyelt kérdés

#kövér #lányok szépség
2015. okt. 5. 14:28
 1/5 anonim ***** válasza:
Akkor még szép. Legalábbis szerintem nem a csontos lányok a legszebbek, és ezt biszex lányként írom. :) Küldesz egy képet erre példának?
2015. okt. 6. 11:30
 2/5 Darwel ***** válasza:
Nem kilo kérdése a dolog :) Csak a stilus számít. Lehet valaki jó nő 50 kilósan és lehet 120 kilósan is.
2015. okt. 6. 12:18
 3/5 anonim ***** válasza:
Szerintem te is tudod a választ erre.
2015. okt. 7. 16:22
 4/5 anonim ***** válasza:
Tedd föl a kérdést fordítva is. Neked bejönne olyan srác, akinek van kis hasa, de ruhában nem látszik? A válaszod mind két kérdésre válasz.
2015. okt. 8. 12:19
 5/5 anonim ***** válasza:

30%-os testzsír fölött.

Nekem barátom vékonyan, kis pocakkal is tetszik, de magamon meg nem tudnám elviselni.

L

2015. okt. 14. 19:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!