Szerintetek kövérnek számítok? Kellene fogyóznom?
Figyelt kérdés
157 cm magas vagyok és 48,4 kg.
Kövérnek érzem magam. Szerintetek is kövér vagyok? Vagy csak én érzem magam annak
15/L?
2014. dec. 17. 20:24
1/22 anonim válasza:
Szerintem nem vagy kövér! :) 15/F
2/22 A kérdező kommentje:
Örülök neki, hogy valaki így így látja..
A barátnőim azt mondják, hogy fel kell szednem egy pár kilót, de szerintem meg inkább le kellene adnom.
2014. dec. 17. 20:38
3/22 anonim válasza:
Nem tudhatjuk hogy nézel ki. De ha nem sportolsz, nem edzel akkor formátlan vagy, és nem nézel ki jól, akkor sem ha vékony vagy. De fogynod szerintem nem kell, mert a súlyod jó a magasságodhoz.
4/22 A kérdező kommentje:
Sportolok.
Hát nem mondanám, hogy formátlan vagyok.. :)
2014. dec. 17. 21:04
5/22 anonim válasza:
"Szerintetek is kövér vagyok? "
Igen. 40 kg felett már csak tehenek vannak.
6/22 A kérdező kommentje:
Sajnos én is így gondolom...
2014. dec. 18. 10:33
8/22 anonim válasza:
Sajnos a gondolkodásodat elvakítja a megfelelési vágy és a média.... sajnalom hogy 15 evesen annyira buta vagy hogy ugy gondolod ha valaki 40 kg-tol tobb az kover.... szerintem a 60 kg sem kövér, max husikas, az meg kell ! nem szép a csont és bőr nő, esetedben lány.
9/22 anonim válasza:
Én 155 cm vagyok és 43 kg de sportolok is elég sokat :) Szerintem nem vagy kövér.
10/22 A kérdező kommentje:
Lehet, talán túl sokat olvasom a médiát és a sztárok életét stb.
Sokszor hozzájuk hasonlítom magam és talán azért érzem magam kövérnek..
Köszönöm a válaszokat. :)
2014. dec. 18. 17:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!