Serintetek ha 170 cm és 62kg vagyok az normális vagy fogyóznom kéne?
Figyelt kérdés
2014. aug. 8. 14:30
1/11 anonim válasza:
Ha pár év múlva viziló akarsz lenni akkor Nem.... Egyêbként igen...55 kg lenne neked jó:)
2/11 anonim válasza:
Ez csontozattól is függ. Csak látod magad, hogy arányos-e a súlyeloszlás. Nem érzed, hogy van-e rajtad súlyfelesleg? Ez így kevés adat, mert valakinek tényleg a csontozata miatt több a kilója, nem azért, mert súlyfeleslege van. Szerintem 62 kilóval még lehet kívánatos egy 170 centis ember (azt se írtad, lány vagy-e vagy fiú), de ha ilyen aggodalmaid vannak, naponta, kétnaponta egy 20 perces edzést iktass be.
4/11 anonim válasza:
Normálisnak normális, mert az átlag is kb olyan, mint te. Karcsú biztosan nem vagy, de ha nem is célod, akkor tökéletes. Én a 178 cm-em mellé vagyok 62kg. Nem vagyok sovány, max vékony, de inkább csak karcsú.
5/11 A kérdező kommentje:
lány vagyok
2014. aug. 8. 15:47
6/11 A kérdező kommentje:
a fenekem átmérője 90 cm,a derkam 69cm,a csípőm 81cm és a combom 49 cm
2014. aug. 8. 15:50
7/11 anonim válasza:
attól függ hogyan oszlik el a testeden, ha tükörbe nézel ,csak látod ,hogy van-e felesleg rajtad vagy nincs. Ha 62 kilósan is szép lapos hasad van akkor nyilván nem szükséges fogyóznod
8/11 anonim válasza:
Nekem is hasonló az alakom, a combom viszont jóval vastagabb (58cm).
Komolyan a legvastagabb ponton mértél 49cm-t? :O
Amugy én nem látom hogy fogyóznom kéne, Neked akkor meg még annyira se....
9/11 A kérdező kommentje:
hány éves vagy?
2014. aug. 8. 17:44
10/11 anonim válasza:
Én is 170 centi vagyok, de 67 kiló (13 már lement, a többin is dolgozok) és 62 körül van a célom, szerintem teljesen normális. Bár sokban függ attól, hogy oszlik el. Nekem pl. akármennyit fogytam, megmaradt a 20 centi különbség a derekam és a csípőm között, aminek örülök.
Ha a tükörbe nézel és látsz felesleget, akkor tégy ellene, de fogyóznod nem kell. És ne feledd, nincs olyan, hogy helyi zsírégetés, csak különböző területekre dolgozhatsz rá egy picit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!