Normális magasság? Egy lány nőhet 200 cm-re?
Tudom egy kicsit fura kérdés,de egy 12 éves lánynak normális magasság a 170 cm? Mert sokan mondják azt hogy lehet hogy 2 méteres leszek mert az apám akkora.
Meg lehet akadályozni a növekedést?
A növekedést nem lehet megakadályozni, mert ez genetika.
Nem biztos, hogy sokat fogsz még nőni, 170 centi meg nem vészes magasság.
30 centit biztos, hogy nem fogsz nőni, talán 10-et. Az meg nem gáz, nem egy 180 centi feletti lányismerősöm/kollegám van.
én ismerek egy nőt,aki biztos megvan 2 méter,nagyon durva.de neki tuti,hogy van valami hormonzavara,az egész nő olyan amorf.
szerintem már nem fogsz nőni annyit,én is 11-12 éves koromig nőttem,azóta 166 cm vagyok.egy ortopédorvos megvizsgált,azt mondta,nem fogok már többet nőni.régen nagyon sokat nőttem(a rekordom egy év alatt 12 cm:D),ezért amikor el kellett mennem hozzá a gerincem miatt,megkérdeztem,fogok-e még.mondta,hogy már maximum csak 1-2 centit,de már az sem valószínű.fogalmam sincs,van-e kifejezetten ilyen vizsgálat,hogy mennyit nőhetsz,ha nagyon aggaszt,keress fel egy ortopédorvost.
nőhet, és nem feltétlenül lesz beteges meg amorf.
én is magasabb voltam a többieknél ennyi idősen, végül 190 centinél álltam meg. nem olyan rossz. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!