Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Minden lány magasabb nálam?...

Minden lány magasabb nálam? 173 cm,23/F

Figyelt kérdés
Nem ritkán olvasni 180 cm feletti lányokról. Szeretnék én is akkora lenni. Szomorú vagyok, hogy csak ekkora lettem.

2014. ápr. 24. 18:36
 1/8 anonim ***** válasza:
59%
Azért a 180 cm-s lány extrém magas. Nekem szinte az összes barátnőm 165 cm körüli.
2014. ápr. 24. 18:52
 2/8 anonim ***** válasza:
nem mindegyik de én pont igen 16/L
2014. ápr. 24. 18:54
 3/8 anonim ***** válasza:
Igen..a Földön élő összes nő 173cm feletti..
2014. ápr. 24. 19:03
 4/8 anonim válasza:

Nem, nem minden lány..:)

Én is (sajnos) csak 173cm vagyok...:/ :D Engem elkeserít, de vannak nálam jóval alacsonyabbak, szóval legalább ez vigasztaljon...:)

16/L

2014. ápr. 24. 19:05
 5/8 anonim ***** válasza:
Kb 162 cm az átlag női magasság Magyarországon. Nem értem mi a bajod a 173 cm-eddel, nem ezen múlik semmi.
2014. ápr. 24. 22:52
 6/8 anonim ***** válasza:
52%
Bocs de te most lány vagy fiú vagy? Mert a kérdésben 23/F van de az alatta a szöveg kicsit zavaros. Ha fiú vagy akkor szerintem örülj h nem vagy olyan magas a lányok szeretik ha magasabbak. (Vagyis elég sokan) Ha pedig csaj vagy akkor nem tudok mit mondani..:cc megértem a helyzeted bár én 185 cm vagyok..de ez se egy igazi áldás... 19/L
2014. ápr. 25. 00:41
 7/8 A kérdező kommentje:

Férfi vagyok és arra akartam célozni, hogy majdnem minden lány/nő (sokszor már 15 éves korukban) magasabbak mint én. Itt vagy rá te is mint példa. Nem is kevéssel vagy magasabb.

Én nem tudom, mindig ennyi magas lány volt? A sokadik kérdést olvastam már a napokban, sokan azt kérdezgették, baj-e ha egy lány nagyon magas? Na és itt csak repkedtek a 180+ centik a kérdezők részéről.

Na mindegy, ha elásnám magam emiatt, kisebb lyuk is elég és a talajvízzel sem lesz gondom. :D

2014. ápr. 25. 01:35
 8/8 anonim ***** válasza:
Hát én 176 cm vagyok. 150 cm lányokról is sokat lehet olvasni. Amúgy az utcán sokkal kisebb embereket látok, mint én. 173 jó magasság,csak alacsonyabb lányoknál keresgélj.
2014. ápr. 25. 23:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!