Minden lány magasabb nálam? 173 cm,23/F
Figyelt kérdés
Nem ritkán olvasni 180 cm feletti lányokról. Szeretnék én is akkora lenni. Szomorú vagyok, hogy csak ekkora lettem.2014. ápr. 24. 18:36
1/8 anonim válasza:
Azért a 180 cm-s lány extrém magas. Nekem szinte az összes barátnőm 165 cm körüli.
2/8 anonim válasza:
nem mindegyik de én pont igen 16/L
3/8 anonim válasza:
Igen..a Földön élő összes nő 173cm feletti..
4/8 anonim válasza:
Nem, nem minden lány..:)
Én is (sajnos) csak 173cm vagyok...:/ :D Engem elkeserít, de vannak nálam jóval alacsonyabbak, szóval legalább ez vigasztaljon...:)
16/L
5/8 anonim válasza:
Kb 162 cm az átlag női magasság Magyarországon. Nem értem mi a bajod a 173 cm-eddel, nem ezen múlik semmi.
6/8 anonim válasza:
Bocs de te most lány vagy fiú vagy? Mert a kérdésben 23/F van de az alatta a szöveg kicsit zavaros. Ha fiú vagy akkor szerintem örülj h nem vagy olyan magas a lányok szeretik ha magasabbak. (Vagyis elég sokan) Ha pedig csaj vagy akkor nem tudok mit mondani..:cc megértem a helyzeted bár én 185 cm vagyok..de ez se egy igazi áldás... 19/L
7/8 A kérdező kommentje:
Férfi vagyok és arra akartam célozni, hogy majdnem minden lány/nő (sokszor már 15 éves korukban) magasabbak mint én. Itt vagy rá te is mint példa. Nem is kevéssel vagy magasabb.
Én nem tudom, mindig ennyi magas lány volt? A sokadik kérdést olvastam már a napokban, sokan azt kérdezgették, baj-e ha egy lány nagyon magas? Na és itt csak repkedtek a 180+ centik a kérdezők részéről.
Na mindegy, ha elásnám magam emiatt, kisebb lyuk is elég és a talajvízzel sem lesz gondom. :D
2014. ápr. 25. 01:35
8/8 anonim válasza:
Hát én 176 cm vagyok. 150 cm lányokról is sokat lehet olvasni. Amúgy az utcán sokkal kisebb embereket látok, mint én. 173 jó magasság,csak alacsonyabb lányoknál keresgélj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!