Szerintetek egy alacsonyabb vagy egy magasabb lány a szebb, és melyik miért? és írnátok nekem mondjuk 170 cm feletti női sztárokat?
Ugyanannyira lehet szép és csinos egy 150 centis lány,mint egy 180 centiméteres.
szerintem is szebbek az alacsony lányok, bocs..
Eva Longoria - 153 cm
Mary Kate Olsen - 152 cm
Kylie Minogue - 152 cm
Christina Ricci - 153 cm
Kirsten Bell - 155 cm
Ashley Olsen - 155 cm
Hilary Duff - 155 cm
Lady Gaga - 155 cm
Nicole Richie - 155 cm
Avril Lavigne - 156 cm
Christina Aguilera -156 cm
Alyssa Milano -156 cm
Rachel Bilson -156 cm
Emma Roberts -156 cm
Vanessa Anne Hudgens -156 cm
Shakira - 156 cm
Nelly Furtado - 157 cm
Christina Milian - 157 cm
Lily Allen -157 cm
Kim Kardashian - 157 cm
Salma Hayek 157 cm
Carmen Electra -159 cm
Sarah Jessica Parker - 159 cm
Brittany Murphy -159 cm
Jessica Simpson - 159 cm
Mila Kunis - 160 cm
Én is a pici nők táborát erősítem, és bár a szépség nem a magasságon múlik, nekem azért jobban tetszik egy alacsonyabb lány, mint egy magasabb.
Bár, amióta megrögzött Gossip Girl rajongó vagyok, azóta teljesen "belezúgtam" Blake Livelybe, ő olyan 175 centi körüli, de úgy tökéletes, ahogy van.
Na ezeket a válaszokat tuti törpe nők írták.
A magasabb nők sokkal szebb, elegánsabb hatást keltenek, mint az alacsonyak. Nincs is szebb egy hosszú, formás lábnál.
És lehet, hogy az említett sztárok arca szépek, de meglepődnétek, ha élőben találkoznátok velük. Legalábbis nekem nem kellene olyan csaj, aki a derekamig ér a 150 centijével. A 10 éves unokatesóm olyan magas...
22F
Én 176 vagyok, sokáig éreztem magam úgy hogy túl magas vagyok és görnyedtem miatta, de ma már tudom hogy jó magasabbnak lenni:)
És általában a magasabb lányoknak a lábukat irigylik.
A válasz írója 78%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 10:50
De egy rosszindulatú vagy!
Törpe? Nem az a baj, hogy nem vagyunk egy véleményen, vagy neked jobban tetszenek a magas nők nem ez, hanem ahogy "lenézed" azokat a nőket akiknek csak 150-160 centi járt.
Mintha ők tehetnének róla, hogy alacsonynak születtek.
Én 162-3 centi vagyok.
De eddig nem volt vele bajom, nekem.
Mindenki fogadja el úgy magát ahogy van. Ha 180 cm-nek született, ha csak 155 centi.
Van akinek úgy is pont az fog tetszeni.
De sosem voltam olyan aki a magasabb nőket cikizte, vagy rosszakat mondtam rájuk, ellenben érdekes módon a magasabb lányok mindig engem cikiztek meg "szép" kis beceneveket mondogattak rám, mert akkor még csak 156-8 centi voltam. Ilyet is csak a magasabb embertársaimtól kaptam. Olyat ritkán láttam, hogy alacsony a magas embereket cikizte volna.
De hát ez van. Ilyen az emberi természet. Nem várok tőlük túl sokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!