Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Fiúk! Alacsonyabb vagy magasab...

Fiúk! Alacsonyabb vagy magasabb lányok tetszenek?

Figyelt kérdés

Alacsonyabb alatt 160 és az alattiakat értem.

Magasabbak pedig a 170 és felett :D

2013. jún. 5. 20:04
 1/5 anonim ***** válasza:

Hát szerintem egy átlag méretet elérő férfinak a magas lányok tetszenek... :D

Általában vékonyabbak, hosszabb a lábuk, és olyan szép kecsesek. Mint egy modell. Nekem is ők jönnek be. Bár a lány, aki most tetszik, "csak" 169 cm...

De akik alacsonyabb férfiak/fiúk, azoknak általában nem jönnek be a magas lányok.

17/f

2013. jún. 5. 22:29
 2/5 anonim ***** válasza:

Nekem kimondottan azok a lányok tetszenek, akiket szeretek, és akik engem szeretnek, azontúl nem sok minden számít...

Persze vannak úgynevezett "álomnők", akiket szeretnék megszerezni, azok inkább középmagas, magas kategóriákból kerülnek ki, mondjuk én 183 centi vagyok.

18/F

2013. jún. 5. 22:32
 3/5 anonim ***** válasza:

Nekem pont hogy nagyon tetszenek az alacsonyabb lányok is.Olyan aranyosak:)

De ez a legutolsó kb. ami egy lányban érdekel..

2013. jún. 5. 23:13
 4/5 anonim ***** válasza:
A picik ^^ Am én 180 vagyok szóval elvileg egy 170-es is passzolna de inkább alacsonyabbak :D
2013. jún. 6. 00:51
 5/5 anonim ***** válasza:

Mindegyik, de inkább a magasabbak illenek hozzám... :) 188 cm vagyok.

20f

2013. jún. 6. 01:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!