Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » A magas lányok miért hordanak...

A magas lányok miért hordanak magassarkút?

Figyelt kérdés
Sok férfinak így is kissebbségi komplexusa lesz egy 180 cm vagy annál magasabb lány mellett,de az még magassarkút is akar venni.

2014. júl. 8. 00:08
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Mert szeretnének azt felvenni, amiben jól érzik magukat és tetszik nekik, mivel nem az az elsődleges szempont öltözködésnél hogy az alacsony férfiak egójának kedvezzenek.
2014. júl. 8. 00:15
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem azért veszik fel,hogy magasabbak legyenek,akkor egyszerűen csak mert tetszik nekik a magassarkú szerintem.:D
2014. júl. 8. 00:15
 3/18 anonim ***** válasza:
75%

és a kis mellű nők melltartót?

mit kell azon tartani? :D

2014. júl. 8. 00:17
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
Én 175 cm vagyok, de simán felveszem a magassarkút. Az alacsony pasik nálam szóba se jöhetnek (bocs), így nem érdekel ki mit gondol. :)))
2014. júl. 8. 00:31
 5/18 anonim ***** válasza:
100%

Mert tetszik nekik, vagy, mert jobban mutat benne a lábuk.:D

Ha ilyen magas lennék és magassarkút szeretnék hordani, engem se kimondottan érdekelnének az alacsonyabb pasik komplexusai.

2014. júl. 8. 02:22
 6/18 anonim ***** válasza:
100%

Nyilván azért, mert az tetszik nekik, nem?

Mellesleg, szerintem egy egészséges önértékelésű férfinak nem lesz komplexusa egy magas nő mellett. A barátom 175 cm, de vannak a baráti társaságban nála jóval magasabb lányok, mégsem zavarja. Sőt, láttam én már olyat is, hogy a pasi pár centivel alacsonyabb volt, mint a barátnője. Nem úgy néztek ki, mint akiket zavar, nagyon aranyosak voltak :)

2014. júl. 8. 09:23
 7/18 anonim ***** válasza:
és akkor mi van? legfeljebb kosarasok közül kell válogatniuk :))
2014. júl. 8. 13:25
 8/18 A kérdező kommentje:
4-es,mi bajod van az alacsony fiúkkal?
2014. júl. 8. 15:15
 9/18 anonim ***** válasza:
Na és neked mi bajod a magas lányokkal? Nem nekik kell változtatniuk azért, mert téged frusztrál, hogy alacsony vagy. Értelmes kérdés, 4-esnek nyilván semmi baja nincs, hanem ahogy írta, nem jönnek be neki.
2014. júl. 8. 19:53
 10/18 A kérdező kommentje:
Miért,szerinted mit változtassak azon,hogy alacsony vagyok?
2014. júl. 8. 20:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!