Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » A magas lányok miért hordanak...

A magas lányok miért hordanak magassarkút?

Figyelt kérdés
Sok férfinak így is kissebbségi komplexusa lesz egy 180 cm vagy annál magasabb lány mellett,de az még magassarkút is akar venni.

2014. júl. 8. 00:08
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Semmit, mert semmi baj nincs vele. Viszont ne is várd el másoktól, hogy alkalmazkodjanak hozzád
2014. júl. 8. 21:08
 12/18 anonim ***** válasza:

4-es vagyok

Nos, nincs bajom az alacsonyabb pasikkal, de ebben a kérdésben ultrakonzervatív vagyok. A pasi legyen magasabb a nőnél! Én minden tekintetben szeretek felnézni a páromra! :)

2014. júl. 9. 04:49
 13/18 anonim ***** válasza:
mert a magassarkú nőies.
2014. júl. 9. 05:03
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
173 centi vagyok, és hányszor megkapom ezt, hogy minek hordok magassarkút...és tudod kiktől? Azoktól a pasiktól, akik alapból is alacsonyabbak nálam. Szerintem ezt nem kell részletezni. Érdekes mód, a magas pasik kifejezetten szeretik a magas nőkön a magassarkút. Csak az alacsonyabbak problémáznak.
2014. júl. 9. 16:45
 15/18 anonim ***** válasza:
de a magas pasik is problémáznának, ha náluk is magasabb lennél.
2014. dec. 17. 19:21
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Baj? Kit erdekel ha kissebbsegi komplexusa van nehogy mar azert ne vehessek fel magassarkut mert feszeng a pasi! Ez mekkorra baromsag!! Te tiszta idiota vagy kedves kerdezo
2015. máj. 2. 12:48
 17/18 anonim válasza:
100%
Már bocsánat, de elég 'idiótának' érzem ezt a kérdést, még ha két éves is... :D Megvan tiltva, hogy aki magas nem hordhat magassarkút ? És igenis a pasiknak jobban tetszik egy magas, kecses, hosszú lábon egy magassarkú, mint egy kis alacsony lányon!:-)(és jobban is néz ki rajtuk) És ezzel senkit nem akarok megbántani, de ha a magas lányokat mindig megszólják, akkor az alacsony lányokat miért nem? Mivel jobb/másabb az, aki alacsony és/vagy átlagos testmagasságú?
2016. dec. 23. 13:05
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
Igen, én meg nehogy már azért ne járjak Mercedes-szel mert a többi embernek soha nem fog telleni rá és ezért kisebbségi komplexusa van.
2016. dec. 23. 21:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!