Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » 170 cm-el felvehetek magassarkút?

170 cm-el felvehetek magassarkút?

Figyelt kérdés

szeretnék végre valami jó magassarkút, pl ilyet:

[link]

de félek "óriás" lennék benne szerintetek?

2013. szept. 14. 09:40
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem lennel benne "oriasi" :)

En 182 centi vagyok, es neha en is hordok magassarkut (5 cm korulit)

2013. szept. 14. 10:21
 2/10 anonim ***** válasza:

Én 173 cm vagyok és imádom a magassarkúkat! :) (a képen láthatótól jóval magasabbakat)

Nyugodtan hordhatsz! Nincs semmi szégyellni való a magasságodban!

2013. szept. 14. 10:49
 3/10 anonim ***** válasza:
Én is 174 vagyok, de van 10 centis magassarkúm is. A lényeg, hogy húzd ki magad, és akkor nem óriás leszel, hanem nyúlánk.
2013. szept. 14. 11:27
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
187 centi vagyok, és hordok 10 centis magassarkút. :D Nyugodtan vedd fel, nem kell hobbitnak lenni csak mert a többség mélynövésű.
2013. szept. 14. 12:39
 5/10 anonim ***** válasza:

én meg 163 cm vagyok x)

nyugodtan felvehetsz magassarkút! nem leszel óriás :)

a magassarkú nem csak a kisebbek kiváltsága... ;)

2013. szept. 14. 12:46
 6/10 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat :) akkor HA találok 41-es méretben ilyen cipőt, akkor megveszem,

tudom hogy illetlenség csatolni még 1 kérdést, de mivel látom, hogy sok magas lány nézi a kérdésem.... hát... ti hol vesztek magas sarkút? én pl 40-esnél nagyobbat nem igazán találok...

2013. szept. 14. 12:50
 7/10 anonim ***** válasza:
én 172 cm vagyok, de 38-39 a lábam, úgyhogy mindenhol találok szinte, de én bőven szoktam 40-41-eseket is látni cipőboltokban... :O a 40-es egy átlagos lábméret, sokaknak akkora a lába, és sokszor látok akkora magassarkúkat pl humanicban, deichmannban
2013. szept. 14. 14:11
 8/10 anonim ***** válasza:
Én is 170 vagyok, simán felveszek magassarkút. Magasabb leszek tőle, és? A 160 centis lány is magasabb lesz tőle, mint alapból.
2013. szept. 14. 14:17
 9/10 anonim ***** válasza:

Én 188 vagyok, úgyhogy mellém simán vehetnél :)

21f

2013. szept. 14. 16:03
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

Egyetértek azokkal akik azt írták vedd fel nyugodtan :) Megértelek azért mert az elmúlt 2-3 évben ezzel a kérdéssel küzdöttem magam is, miután elkezdett 1-2 fajta magassarkú is megtetszeni, addig kb tornacipő-bakancs ment általában. 168-9 centi vagyok, az alig észrevehetően alacsonyabb mint 170, és mostanra már több a magas cipő a szekrényemben mint a lapos, mondjuk 10 centi felett már nincs, de ha lenne olyan ami tetszene ilyen magassággal és bírná a lábam még azt is felvenném, de a 9 centisben már fájdogál. Szóval a saját példámból kiindulva is azt tudom mondani hogy tényleg nem érdemes ezzel törődni, nekem nagyon sokat segített hogy fokozatosan elkezdtem hordani, sétálni, láttam mennyire feldobja az öltözékemet, vagy pl az egyik osztálytársam akit szinte alig látni laposban, ő 171-2 körül van, és szinte fel sem tűnik hogy magas, mert illik hozzá, tudja viselni, a megjelenésének a része.

Szerintem inkább ezen van a hangsúly, meg hogy feszengeni, összehúzni magad tényleg nem jó, az csak felhívja a figyelmet rá hogy magasnak érzed magad a cipőben, pedig lehet hogy amúgy senki nem firtatná. Főleg hogy a mi magasságunk azért nem az a vészesen kirívó, 164 az átlag itthon ha jól tudom, és ha ezért az 5-6 centi eltérésért beszólnak akkor ennyi erővel beszólhatnak a 150-es lányokra is, mert ők meg a másik irányba térnek el jócskán az "átlagostól". :D

20/L

2013. szept. 14. 23:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!