Szerintetek kövérnek számítok? Kellene fogyóznom?
157 cm magas vagyok és 48,4 kg.
Kövérnek érzem magam. Szerintetek is kövér vagyok? Vagy csak én érzem magam annak
15/L?
Értem. Köszönöm mindenkinek! :)
Hát megpróbálok egy képet rakni. :)
Hogy lenél már kövér? 157 centihez a 48 kiló pont optimális. Az alakod meg kb. olyan, mint az enyém. Vékonyka vagy, keskeny a csípőd, a hasad meg kicsit kidomborodó (de ez nem a hájtól van). Csak neked nagyobb a melled:D
Fogynod semmiképp sem kell, de valami alakformáló tornagyakorlat, főleg a derék-has tájékra biztos nem árt meg, nekem is azt kellene, csak lusta vagyok...:D
Meg talán egy kicsit lehetne előnyösebben fürdőruhát vásárolni:) Ez sem áll rosszul, de szerintem lehetne jobbat találni. Ez a fajta kicsit erősít felülről és "kicsinyít" alulról. Talán valami olyasmi jobban állna, ami szélesíti a csípőt. Pl. ha a sötétkék rész nem a melltartón lenne, hanem egy öv formájában a csípőnél, akkor jobb lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!