Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek kövérnek számítok?...

Szerintetek kövérnek számítok? Kellene fogyóznom?

Figyelt kérdés

157 cm magas vagyok és 48,4 kg.

Kövérnek érzem magam. Szerintetek is kövér vagyok? Vagy csak én érzem magam annak

15/L?

2014. dec. 17. 20:24
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező! A média egy mocsok, ami eldeformálja az embereket. Szépnek szép, csak nem igaz. Egy igazi NŐ nem 40 kg, aki megfelelési kényszerrel küszködik. Járd a saját utad, és azt találd meg ami neked tetszik, ne azt ami a média szerint jó. :)
2014. dec. 18. 17:46
 12/22 anonim ***** válasza:
Ha esetleg valami képet tudsz küldeni arc nélkül csak alak, hogy könnyebben meglehessen állapítani az sokat segítene. Amúgy így papíron nem tűnsz soknak.
2014. dec. 18. 18:43
 13/22 A kérdező kommentje:

Értem. Köszönöm mindenkinek! :)

Hát megpróbálok egy képet rakni. :)

2014. dec. 18. 19:47
 14/22 anonim válasza:
9. vagyok nekem is kuldhetnel. :) 15/L
2014. dec. 18. 19:49
 15/22 A kérdező kommentje:
2014. dec. 18. 19:53
 16/22 A kérdező kommentje:
Itt van a kép.. Sajnos csak ez a bikinis van, amibe látszik az alakom.
2014. dec. 18. 19:54
 17/22 anonim ***** válasza:
Sajnos nem sokat látok az alakodból. De megkockáztatom ha fogyni is szeretnél akkor sem kéne sokat. Amúgy ha picit tenni akarsz érte hogy jobb alakod legyen akkor figyelj oda arra hogy mit eszel, sportolgass egy kicsit.
2014. dec. 18. 20:04
 18/22 A kérdező kommentje:
Én egy 3-4 kg leadásra gondoltam..
2014. dec. 18. 20:42
 19/22 anonim ***** válasza:

Hogy lenél már kövér? 157 centihez a 48 kiló pont optimális. Az alakod meg kb. olyan, mint az enyém. Vékonyka vagy, keskeny a csípőd, a hasad meg kicsit kidomborodó (de ez nem a hájtól van). Csak neked nagyobb a melled:D

Fogynod semmiképp sem kell, de valami alakformáló tornagyakorlat, főleg a derék-has tájékra biztos nem árt meg, nekem is azt kellene, csak lusta vagyok...:D

Meg talán egy kicsit lehetne előnyösebben fürdőruhát vásárolni:) Ez sem áll rosszul, de szerintem lehetne jobbat találni. Ez a fajta kicsit erősít felülről és "kicsinyít" alulról. Talán valami olyasmi jobban állna, ami szélesíti a csípőt. Pl. ha a sötétkék rész nem a melltartón lenne, hanem egy öv formájában a csípőnél, akkor jobb lenne.

2014. dec. 20. 19:08
 20/22 A kérdező kommentje:
Epp a hasammal van a baj, úgy nézek ki, mint egy terhes..
2014. dec. 21. 10:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!