Kövérnek számít ez a lány? Mi a véleményetek a reklámról?
Túlsúlyos. Még nem a nagyon kórosan elhízott, de egy pár kilót leadhatna. A testzsírja is magas, csúnyán bevág a fehérnemű.
A reklám semmi extra szerintem, a célcsoportjának megfelelő.
A reklám csalás, ahogy minden más fogyókúrás csodaszer is.
A lányon meg legalább 10-15 kg fölösleg van, eléggé kövér.
12.50
attól hogy van rajta néhány plusz kiló még nem undorító. maximum a te beteg értékrended szerint.
megalázó meg akkor lenne, ha titokban vették volna fel előtt, nem hosszas castingok során, előre leszerződve minden részletre, fizetve neki egy csomó pénzt...
Miért undorító?
Én pont ugyanígy vagyok, 10-15 kilót kellene leadnom. A reklám elég találó, tény hogy ez a túlsúly ugyan egészségügyi kockázatot még nem hordoz, de sok kellemetlenséget igen.
Miért találod megalázónak és undorítónak, kedves kérdező?
jajj, félreértettetek!!
A reklám az undorító, hogy úgy állítja be, plusz kilókkal már nem is veszik emberszámba a csajt, bezzeg ha már lefogyott (reklám vége), milyen kedvesek vele!
Túl sokat képzelsz bele.
Egyébként sincs rajta szerintem 15 kiló. Nagyon maximum 10, ami pedig messze van a kövértől.
A reklám mondjuk vicces: ahogy átalakul a csaj, mindenhonnan megy, csak a melle marad. Ilyen csodabogyó nekem is kéne, már ha létezne. :D Kár, hogy ez csak egy egyszerű étrendkiegészítő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!