Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Fiík, lányok! Egy lánynak le...

Fiík, lányok! Egy lánynak le legyen szedve a karjáról a szőr, vagy az maradhat? Csajok, ti hogy csináljátok?

Figyelt kérdés
Lányok, ti szeditek a szőrt a karotokról? Ha igen, mivel? Fiúk, szerintetek az baj, ha egy lány karja szőrös? Normális válaszokat várok, előre is köszi!

2015. okt. 4. 15:18
 1/7 anonim válasza:
46%
En igen,es borotvaval..szerintem gaz ha egy lanynak szoros a keze😳
2015. okt. 4. 15:20
 2/7 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem csunya szorosen... En szedem, neha epillatorral, tobbszor borotvaval, de gyantaztam is nehanyszor. Egyebkent sem feltuno a szorzetem, mert gyenge szalu, ritkas es vilagos szinu, de engem az a keves is zavart. A borotvalastol meg nem lesz olyan, mint egy ffi arcon a borosta, mielott jonne vki ezzel.
2015. okt. 4. 15:29
 3/7 anonim ***** válasza:

Nekem világos színű a hajat is, és a szőr is a karomon. Szinte alig látszik, ezért én nem szedem le. Borotvát semmiképp nem használnék, mert attól idővel egyre csak erősödnének a szálak

Persze vannak olyanok, akiket erős szőrzettel áldottak meg, nekik inkább az epilátort vagy a gyantát javasolnám, hátha gyengíti valamelyest.

20L

2015. okt. 4. 15:40
 4/7 Sunshinedoll ***** válasza:
95%
Én néha leszedem, ha valami alkalomra megyek, esküvő, vagy nagyobb buli, vagy ilyesmi, de amúgy túl lusta vagyok hozzá. Pont lesz-rom, a férfiaknak tetszik-e. Mindenkinek van a karján szőr, némelyeknek erősebb, mint másoknak, teljesen természetes, ha valaki szerint a természetes emberi test gáz, az dugjon mangót.
2015. okt. 4. 15:44
 5/7 anonim ***** válasza:
Epilátorral, de télen nem szoktam leszedni, csak ha rövidujjút veszek.
2015. okt. 4. 17:58
 6/7 anonim ***** válasza:
Nekem fekete és hosszú szőr van a karomon (3 cm.) Egy nyaralás alkalmával cikiztek miatta,ezért akkor leborotváltam,azóta rendszeresen borotválom,mert eléggé látszik ha borostás.
2015. okt. 4. 20:04
 7/7 anonim ***** válasza:
Változó kinek milyen színű és mekkora a szőre a karján. Láttam már szőke szőrrel rendelkező lányt , a szín oké volt de olyan hosszú szőr szálai voltak hogy tényleg vissza taszító volt. Én gyantázni szoktam. Párom azt mondta nem zavarná ha lenne , volt hogy meg is hagytam , de végül mindig leszedem. Igény kérdése. Van akit nem érdekel ha ott van , engem személy szerint zavar. :)
2015. okt. 11. 00:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!