Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátomnak tetszik ha csak egy csíkot hagyok ott borotválás után, de én eddig mindig csupaszra borotváltam. Ha hagyok egy csíkot akkor ugye ott is nő a szőr. Ti hogy csináljátok, hogy ne nőljön meg olyan nagyra? Rem. érthető.
Figyelt kérdés
2009. nov. 23. 13:42
1/9 anonim válasza:
Nem értem teljesen a kérdést, de ha arra gondolsz, hogy a csíkon növő szőrt hogyan tartsd röviden, a válaszom: ollóval...
2/9 anonim válasza:
énis csíkra borotválom, először leszedem a csík körül, aztán ollóval lerövidítem a csíkot. ott is nő a szőr, igen, de a következő borotválásnál majd megint leollózod.
3/9 A kérdező kommentje:
Igen ez volt a kérdés és tudom, hogy hülyén hangzott, de a válaszokat köszönöm! :)
2009. nov. 23. 14:06
4/9 anonim válasza:
Én még hozzá tenném azt,hogy időként váltogasd a fazont :) idő után a csíkos style is unalmas lesz.
5/9 A kérdező kommentje:
Köszi! :)
2009. nov. 24. 21:05
6/9 anonim válasza:
Én úgy szoktam, hogy ha már kezd göndörödni a csík, leborotválom magam csupaszra, aztán hagyom megint nőni. Így nem is olyan unalmas, mert hol ilyen, hol olyan. Kb. 2 havonta váltogatom.
19L
7/9 A kérdező kommentje:
Köszi!
És még azon gondolkodtam,hogy a csík az mekkora szokott lenni hosszúságban? Szóval ameddig szőrös vagyok eredetileg akkora a csík is vagy ezt ki mekkorára hagyja?
2009. dec. 1. 13:50
8/9 anonim válasza:
11-30 21:56 vagyok.
A csiklóm fölött kb egy centire kezdődik a csík, ami pár centi hosszú. Nem hagyom túl hosszúra, mert van egy pasibolondítós bugyim, ami eléggé keskeny elől és ne látszódjon ki fölötte semmi. Fodrászkodj vele, majd látni fogod, hogy milyen formán tetszik neked.
9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! :)
2009. dec. 6. 14:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!