Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk/férfiak ti borotváljátok a seggeteket? Ha igen hogyan csináljátok?
Mértékkel.
A lakótársamnak van egy vastag nyírógépe. (Mint a Star Trekben a fézer pisztoly.)
Azzal lenyírom 2-3 havonta pár centi rövidre. Amúgy mivel nem vagyok bu-.zi és nincsenek is a seggemmel kapcsolatos vágyaim, a seggemet egy nő sem szokta látni. Tehát akár meg is hagyhatnám, de igazság szerint mióta lenyírom néha, azóta kellemesebb, higiénikusabb és kényelmesebb.
Mióta kevesebb a szőr a seggemen, azóta kevesebb WC-papír darab ragad oda például.
8:
Egyszer kipróbálnád, meglepődnél hogy utána mennyivel kevesebbet kell törölni vagy mosni a segged.
Én is hetero vagyok, ennek ellenére szőrtelenítek.
Ez még barátnőtől is független nálam, mivel egyszerűen higiéniai okokból. Nem érdekel, hogy senki sem látja, egyszerűen csak jobban érzem magam szőr nélkül.
És előttem szóló is leírt kapásból 1 pozitív dolgot :D
De nem csak a seggem, hanem a fanszőrzetet is. Borotvától nem pattogzok ki, bár első pár alkalommal kissé szúrt, illetve volt 1-2 helyen szőrbenövés, de csak néhány, szerencsére már az sem. :)
Lehet gyantáztatni is, csak kérdés, hogy hogy vitelezed ki, vagy kivel.. ráadásul az biztos, hogy maradandó élmény lesz :P xDDD
Ahogy írtam, én borotválom. De azért csak óvatosan, mert, ha ott elvágod magad az nem valami szerencsés. Főleg úgy, hogy lényegében nyílt seb és ott is ürítesz. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!