Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk/férfiak ti borotváljátok a seggeteket? Ha igen hogyan csináljátok?
Figyelt kérdés
2015. okt. 1. 15:32
11/17 anonim válasza:
Én xarás után szinte mindig megmosom a hátsóm (leszámitva pár alkalmat, amikor az ürülékemnek olyan tökéletes az állaga, hogy nem kenődik, tudod, amikor egy szép szabályos kubai szivart tolsz ki), így nem érzem kevésbé higiénikusnak a szőrt a lyukam körül. Mondjuk párszor nézegettem a tükörben, hogy hinnye de csúf, csupaszon jobban nézne ki, de én is hetero vagyok, nincsenek ánuszommal kapcsolatos igényeim, szal nemigazán tartom érdemesnek, hogy ebbe energiát fektessek. Meg eléggé problémásnak tűnik a borotválás odalent, most guggoljak egy tükör fölé vagy mi?
12/17 anonim válasza:
Vannak pasik, akik szeretik nyalatni a nőjükkel, náluk megérteném. Mondjuk a haver ennek ellenére sem borotválja. xD
13/17 anonim válasza:
11: A lakótársamnak van egy hosszú nyírógépe. Nem kell totál csupaszra nyírni a segged. Kb. 1 perc alatt lenyírhatod a seggszőröd javát. Nem sok munka és nem sok energiabefektetés egyáltalán.
14/17 anonim válasza:
Pontosan milyen modell, tudnál linkelni?
(Egyébként jól értem, hogy más nyírógépével szőrteleníted a sggedd? :D Ő tud róla?)
15/17 anonim válasza:
amikor hazaérek a melóból, fél órácskát szoktam ülni a motorblokkon a parkolóban.
16/17 anonim válasza:
Szoktam, de csak alkalmanként. Ha látok egy útépítést, beleülök a forró kátrányba, megvárom míg kihül, és hazamegyek.
17/17 anonim válasza:
Igen,én,szingli pasiként ott is szoktam,plussz farkam körül,zacsit is(bár ez utóbbi a legproblémásabb) mármint borotválni magamnak!
Plusz hónaljamat is szoktam,s mert ezen területeken nem szeretem magamon sem a szőrt!
A puncit is jobb úgy nyalni,ha csupasz,főleg,ha husis,bár egy nőn nem zavar annyira a szőr,mint saját magamon!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!