Ciki ha lány létemre szőrös a lábam?
Miért kell "szerencsétlenezni" egy 13 éves kislányt, akinek az anyukája nem enged valamit? Ja, megcsinálja sutyiban, aztán lehet, hogy amikor kiderül, akkor anyuka leken neki két istenes nagy pofont. Vagy ordít vele. Reméljük nem, de mivel jobb most neked, hogy ismeretlenül megaláztál egy gyereket?
Kedves Kérdező!
Próbáld meggyőzni Anyud! Mondd el neki, hogy csúfolnak érte, kinéznek, kiközösítenek. Kérd meg szépen, hogy segítsen megoldani, mert semmi értelme, hogy az iskolai napjaid azzal telnek, hogy emiatt szorongsz, rosszul érzed magad.
Az lenne az ideális, ha mégis meg tudnád győzni.
Ha nem megy, akkor te ismered, te tudod, milyen következményekkel jár, ha szembemész vele és "engedetlen" leszel ebben a dologban. Ha legföljebb morog érte kicsit, akkor asszem én is szőrtelenítenék. ;)
Amúgy kezdetben borotva is megteszi, eleinte én is borotváltam, persze, attól szúrósabban nő, de aztán ha átállsz majd később gyantára/epilátorra, akkor gyengül majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!