Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mit tegyek? Lány létemre elég...

Lainbow kérdése:

Mit tegyek? Lány létemre elég szőrös vagyok.

Figyelt kérdés
17 éves lány vagyok és nagyon sok helyen szőrös vagyok ahol nem kéne...a hátam, a derekam, a hasam, a fenekem, és a mellemen is ! Nincs erre valami módszer, hogy hogyan tudnám esetleg kezelni ezt?

2014. dec. 18. 22:14
 1/10 anonim ***** válasza:
gondolom csak világos kis "pihék" vannak rajtad, szerintem az meg nem annyira ciki,nekem is van, néha zavar de még senki s eszólta meg, ugyhogy... :D
2014. dec. 18. 22:18
 2/10 anonim ***** válasza:
52%
ha ennyire szőrös vagy, akkor valószínűleg hormonális problémáid vannak, menj orvoshoz kivizsgáltatni.
2014. dec. 18. 22:18
 3/10 anonim ***** válasza:

Szia! Én is nagyon szőrös vagyok,és a mai napig nem tudtam ellene tenni semmit. Átlagosnál jobban látszódik,karom olyan volt,mint egy férfinak,hasam is,mellem is nekem is szőrös,nem csak pihék..

Már néztem mindent végleges szőrtelenítő kezelés, ami 10ezrekbe kerül,és nem is elég egy alkalom,

otthoni gépek,ami 100ezrekbe kerül,és lehet nem is hatásos,kidobott pénz..

Az egyetlen megoldás amit én tudok tenni, az a csipeszes szőrtelenítés.

Bajusz,orr alatt legfájdalmasabb,alkarom,lábszáram, de ezek olyan nagy felületek,h sokszor elmegy tőlük a kedvem.

Felkarom pedig csak egyik oldalon érem el,mivel jobbkezes vagyok,így azt hagyom,az is nagyon erős,egyedül a háton gondolkozok,h elmegyek ilyen kezelésre,nem érdekel mennyibe kerül..

2014. dec. 18. 22:29
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is ez a problémám, endokrinológushoz mentem vele. De a gyanta a leghatásosabb módszer lányok. Hosszabb időn keresztül vagy szőrtelen, és nem szúr!
2014. dec. 18. 22:31
 5/10 anonim ***** válasza:
Gyanta vagy epilátor, meg ha a családodban csak nálad van jelen ez a probléma, akkor hormonális probléma áll a háttérben, jobb orvoshoz menni.
2014. dec. 18. 23:22
 6/10 anonim ***** válasza:
Nekem ez kifejezetten bejön.
2014. dec. 19. 09:04
 7/10 anonim ***** válasza:
Én is ilyen vagyok. Sajnos semmit nem lehet csinálni vele,csak szőrteleníteni.
2014. dec. 19. 09:39
 8/10 anonim ***** válasza:
Ha sötét szőrökről van szó akkor ez nem normális, menj orvoshoz vele mielőtt bármit is tennél.
2014. dec. 19. 16:24
 9/10 sinful válasza:
nagyon bejönnek a szőrös csajok , csak nagy kár , hogy ritka kincsek.
2014. dec. 27. 16:34
 10/10 anonim ***** válasza:

A finom, világos pihék egyáltalán nem csúnyák. Sőt szerintem szexi is!

Neked milyenek?

2015. jan. 12. 18:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!