Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Lány létemre szőrős a hasam,...

Lány létemre szőrős a hasam, de nem merek hozzányúlni, félek csak megerősödne. Eddig nem igazán érdekelt most viszont itt a nyár és nem tudom mi tévő legyek. Mit csináljak? Másnak is van ilyen gondja?

Figyelt kérdés
Egyébként ez normális, 13 éves vagyok?

2014. jún. 10. 23:02
 1/9 anonim ***** válasza:
Nekem is szőrös kicsit.Ha nem olyan szőrös,mint egy fiúnak,akkor még normális :) Gyantáztatni kellene,de még én sem kezdtem vele semmit. 16/L
2014. jún. 10. 23:11
 2/9 A kérdező kommentje:
13 vagyok nem lehet, hogy ez korai? Mármint,hogy már most kiszedem?
2014. jún. 10. 23:16
 3/9 anonim válasza:

Az emberek szőrösek, ki jobban, ki kevésbé. A szőrzet alapvető funkciója a hámréteg védelme. Ahol nem olyan gáz ne szőrteleníts, mert csak begyulladnak a szőrtüszők, és kipattogzik a bőr. Esetleg borotváld, ha tényleg olyan, a nagyobb szálakat meg szedd ki csipesszel.

A holdfázishoz igazított szőrtelenítést tudom ajánlani.(epilálás, vagy borotválás). Fogyó hold idején történő szőrtelenítés gyengíti a szőrzetet. Ezzel a módszerrel fél év alatt sikerült az amúgy fekete és göndör hónaljszőrzetemet röviddé, vékonyabbá, ritkásabbá tennem. 20/N

2014. jún. 10. 23:19
 4/9 anonim válasza:
Nekem is nagyon picit, csak akkor zavar mikor egy bizonyos ember előtt kell levetkőzni, lehet az akárki, mondjuk strandon engem egyáltalán nem érdekel,nem azt nézik. Mikor előre tudom hogy tuti lekerül a felsőm valaki előtt, akkor leborotválom, szerencsére nagyon lassan nő vissza, úgyhogy egy ideig elvagyok vele. Ha hosszú, akkor szedd ki csipesszel.
2014. jún. 10. 23:42
 5/9 anonim ***** válasza:
Ha csak pár szál, szedd ki csipesszel, vagy pedig gyantázd.
2014. jún. 11. 00:31
 6/9 anonim ***** válasza:
Nekem is szőrös,a köldökömig nagyon erősen,fölötte egy csíkban teljesen a mellemig,ott már gyengébben.Én borotválom.
2014. jún. 11. 05:53
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

kozmetikus vagyok és könyörögve kérlek ne borotváld!!!!!!

A szörtelenítő krémek is olyanok mint a borotva csak befolyik a porusba és kicsit mélyebben "vágja" a szálat ,ezért tart 1-2 nappal tovább.Ha mostanában zavar akkor gyanta ,de tényleg csak akkor ha nagyon csúnya. A gyanta(igaz fáj kicsit) kitépi a szálat és roncsolja a matrixsejteket és igy ritkul.Azért mondják kamasz korba ne nyúlj hozzá, mert a hormonháztartás változásával ez is helyre állhat. Ősszel ha sötét a szál meg lehet próbálkozni villanófénnyel vagy lézerrel ami tartós hatást eredményez.Ha nem nagyon sok akkor tűs epilációt is lehet használni ez a világos szőrre is eredmánnyel alkalmazható.

2014. jún. 11. 09:05
 8/9 anonim ***** válasza:

A 7. válaszolónak van igaza, ráadásul azt írja szakember.

Nekem is nő egy kevés, de nem durván, epilálni szoktam. Fáj de megéri.

2014. jún. 11. 09:55
 9/9 anonim ***** válasza:

"Fogyó hold idején történő szőrtelenítés gyengíti a szőrzetet."

Most ez az ezotéria rovat, vagy mi? Honnan jönnek ezek az égbekiáltó hülyeségek?

2014. jún. 12. 01:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!