Lány létemre szőrős a hasam, de nem merek hozzányúlni, félek csak megerősödne. Eddig nem igazán érdekelt most viszont itt a nyár és nem tudom mi tévő legyek. Mit csináljak? Másnak is van ilyen gondja?
Az emberek szőrösek, ki jobban, ki kevésbé. A szőrzet alapvető funkciója a hámréteg védelme. Ahol nem olyan gáz ne szőrteleníts, mert csak begyulladnak a szőrtüszők, és kipattogzik a bőr. Esetleg borotváld, ha tényleg olyan, a nagyobb szálakat meg szedd ki csipesszel.
A holdfázishoz igazított szőrtelenítést tudom ajánlani.(epilálás, vagy borotválás). Fogyó hold idején történő szőrtelenítés gyengíti a szőrzetet. Ezzel a módszerrel fél év alatt sikerült az amúgy fekete és göndör hónaljszőrzetemet röviddé, vékonyabbá, ritkásabbá tennem. 20/N
kozmetikus vagyok és könyörögve kérlek ne borotváld!!!!!!
A szörtelenítő krémek is olyanok mint a borotva csak befolyik a porusba és kicsit mélyebben "vágja" a szálat ,ezért tart 1-2 nappal tovább.Ha mostanában zavar akkor gyanta ,de tényleg csak akkor ha nagyon csúnya. A gyanta(igaz fáj kicsit) kitépi a szálat és roncsolja a matrixsejteket és igy ritkul.Azért mondják kamasz korba ne nyúlj hozzá, mert a hormonháztartás változásával ez is helyre állhat. Ősszel ha sötét a szál meg lehet próbálkozni villanófénnyel vagy lézerrel ami tartós hatást eredményez.Ha nem nagyon sok akkor tűs epilációt is lehet használni ez a világos szőrre is eredmánnyel alkalmazható.
A 7. válaszolónak van igaza, ráadásul azt írja szakember.
Nekem is nő egy kevés, de nem durván, epilálni szoktam. Fáj de megéri.
"Fogyó hold idején történő szőrtelenítés gyengíti a szőrzetet."
Most ez az ezotéria rovat, vagy mi? Honnan jönnek ezek az égbekiáltó hülyeségek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!