Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogy van akkor ez a szolárium...

Hogy van akkor ez a szolárium dolog?

Figyelt kérdés

Szóval 16 F vagyok, soha életembe nem voltam szoliban, de mivel kéne barnulni és annak ellenére hogy meleg van itt legtöbbször nincs nap, egy lehetőség maradt.

Bemegyek és akkor utána mivan ???

Azt tudom hogy van a gép, és abba be kell feküdni, de de nemtudom XD...

Szóval elmondanátok hogy hogy van ez, árak kb mennyik, és mennyit lehet 1 alkalom után barnulni ?

2014. máj. 27. 22:02
 1/8 anonim ***** válasza:
Ha elmész megtudod,mennyibe kerül.Amúgy mi az,h felétek nem süt a nap?:D A szolizott bőr amúgy ronda,rohadtul nem olyan színű,mint mikor a napon barnulsz le.Arról nem is beszélve,hogy egészségtelen.Én egyszer voltam,igaz csak kísértem barátnőmet,de egy alkalom egyáltalán nem drága.
2014. máj. 27. 22:20
 2/8 A kérdező kommentje:

Én is csak ki akarom próbálni :D

Nem voltam még, és nem tudom h milyen :D

Meg egy alkalomtól nem kapok se bőrrákot, se nem leszek öregebb bőrű.

Szóval akk nem olyan drága. Olvastam h ilyen 500ft ért 5 perc. Most 5 perc alatt mit barnulok ??? O.o

2014. máj. 27. 22:25
 3/8 anonim ***** válasza:
Ez a bőr típusodtól függ.Majd bemész 15 percre,majd csak lebarnulsz!:D
2014. máj. 27. 22:33
 4/8 anonim ***** válasza:
Amúgy nincs mitől parázni,megmondják,h mit h kell.Hány percre ajánlott bemenni,mennyibe kerül,milyen krémet használj stb.
2014. máj. 27. 22:34
 5/8 A kérdező kommentje:

És így kb mennyi lehet ? :O

Most oké, ne parázzak de csak tudjam má' hogy mennyit vigyek XD

2014. máj. 27. 22:36
 6/8 anonim ***** válasza:
Vidd el az összes zsebpénzed:p Biztos elég lesz!
2014. máj. 27. 22:56
 7/8 anonim ***** válasza:
Ha épp eltakarná a felhő a napot akkor is tudsz barnulni. Szoliban ronda sárgás színt kapsz ami nem túl nyerő... vagy ha nagyon fehér a bőröd akkor 3 perc alatt is leégsz ott.
2014. máj. 27. 22:59
 8/8 anonim ***** válasza:

Általában 50-100Ft/ perc árban változik (az 50 az nagyon olcsó). Én elsőkörben max 4-5 percet érdemes eltölteni, mert nagyon hamar le lehet benne égni. Én jobb szeretek állóba menni, higiénikusabbnak tartom, mert csak a kilincset fogod meg mást nagyon nem.

Amúgy ha bemész a recepciós csaj úgyis mindent elmond.

2014. máj. 28. 09:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!