Lányok! Mivel tűntethetném el a leggyorsabban és legpraktikusabban?
Sajnos olyan fajta lány vagyok,akinek elég sötét színű a haja,igy sötét színű szőrök vannak a testemen,amik igy 15 évesen elmondhatatlanul zavarnak..Strandra se járok miattuk,testnevelés órán is elég szégyenlősen öltözök át igy ezmiatt..Az a problémám,hogy a hasam,derekam,lábam,karom ( az utolsó kettőt eltudom borovával illetve szőrtelenító krémmel távolítani) de az első kettőt már nem..Gyantát és epillátort nem merek azokon a helyeken használni,mert kevésbé birom a fájdalmat..
Melyiket találjátok jobb megoldásnak : a szőkító port vagy a szoláriumot ? Elméletileg a szolárium miatt a bőröm barnább lesz,igy a sötét szőrök kevésbé látszódnak majd..Erről mi a véleményetek ? A szőkítő portól kissé ,,félek'' mert attól olyan csillogós lesz a szőr,nem?!
Kérlek segítsetek,mert szinte tehetetlen vagyok ebben az ügyben,és rettentően zavar ! :/
Én szőkítőzöm, de én a karomat is. Nem csillog tőle (legalábbis nekem nem), el kell találni az időt, hogy meddig hagyod rajta.
Szerintem előbb próbálkozz a szőkítővel(ne csak egy alkalom erejéig), ha nem válik be, akkor epilátor meg a többi.
Értem,köszönöm:)
Az epillátortól nagyon félek,szóval azt nemmerem..
Hát a szőkítőporral se vagyok nagyon kibékülve néhány hallottak alapján,igy nemtudom milegyen :|
én 16 éves vagyok, és ugyanez a problémám! karom, hasam, derekam is szőrös, de én már eljutottam arra a pontra, hogy "a szépségért meg kell szenvedni" és epilátort is használok, de ha gyantázásra szánom el magam, akkor kozmetikushoz megyek, mert nincs annyi lelki erőm, hogy letépjem magamnak :D néha én is borotválom, ha nincs erőm elviselni a fájdalmat, de ezt inkább csak a lábamra és a bikinivonalra használom.
A szőrtelenítő krémet pedig azért nem ajánlom, mert rengeteg vegyszer van benne :/ gondolj bele, hogy milyen anyag van benne, ha a szőrszál magától kijön...
Az a baj,hogy akkor teljesen az egész hasamat le kéne epillátorozni,mindenhol,de tényleg :S Vannak helyek amiket el se érek..a barátom előtt le se merek vetkőzni se fürdőruhára se fehérneműre mert annyira szégyellem..iszonyatosan fehér bőröm van,szinte hipó reklámba is mehetnék..Nemtudom,hogyha barnább lennék kevésbé látszódnának-e..?!
Amúgy nagyon köszönöm a válaszokat,mind nagyon segítő és hasznos volt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!