Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogy érezzem magam magabiztosa...

Hogy érezzem magam magabiztosan bikiniben?

Figyelt kérdés
A haverokkal megyünk júniusban strandra, és ők még nem láttak fürdőruhában. Nem vagyok csúnya, de a többi lány ,aki jön, sokkal csinosabb nálam. Szerintem végig szorongani fogok..

2014. máj. 29. 16:58
 1/7 anonim ***** válasza:
61%
igyatok
2014. máj. 29. 17:11
 2/7 anonim ***** válasza:
34%
Sportolj...
2014. máj. 29. 17:12
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

mit jelent h csinosabbak?

ha jobb az alakjuk - ez van, bár sosem késő elkezdeni sportolni és lefogyni.

ha úgy általánosságban, akkor pedig elmondom, h a fiúknak sokkal fontosabb a kisugárzás, mint az hogy az adott lány mennyire szép alapból.

legyél igényes, fordítsd figyelmet a külsődre - igen még a strandon is - és ne feszengj, ne hasonlítsgasd magad a többiekhez. ha jókedvű vagy és alapból nem vagy ronda, a hajad nem kusza, nem vagy szőrös stb, akkor a fiúk téged is csinosnak fognak találni.

2014. máj. 29. 17:24
 4/7 A kérdező kommentje:

Nem vagyok kövér, csak a combjaim vastagok, és elég alacsony vagyok. Igényes vagyok egyébként, próbálok figyelni a külsőmre. A többi lány vékonyabb meg jobban megfelel a mai szépségideálnak. Nem akarom, hogy én legyek a ronda csaj..

#3-as köszi a választ :)

2014. máj. 29. 17:42
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
velem is ez van, a barátnőim sokkal szebbek, énis szép vagyok de ők szebbek :D ne hasonlitsd magad senkihez :) énis probálom nem hasonlitani
2014. máj. 29. 17:50
 6/7 anonim ***** válasza:
de miért nem carsz le mindenkit?:D A barátaid szeretnek, a többiek, akiket nem ismersz, ők meg főleg pont lecarják, azért mész oda különben is, hogy jól érezd magad, mindenki más is ilyesmivel lesz elfoglalva; szóval sztem nem fognak bámulni, tudják, h nemnagyon vannak tökéletes emberek; so sztem nem szólnak be, de ha beslnak, akkor is, mi van? Különben meg lehet, soha többet nem is látod őket.
2014. máj. 29. 17:54
 7/7 anonim ***** válasza:

*beslnak

helyett beszólnak

2014. máj. 29. 17:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!