Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogyan legyek olyan hatással...

Hogyan legyek olyan hatással az emberekre a külsőmmel! Mint a violettábol ludmilla?

Figyelt kérdés
Szeretnék csak küldőre! Olyasmi megjelenést mint ő. Nagyon precíz ha a külselyéről van szó. Eddig odáig jutottam, hogy a stílusa elegáns, urihölgyes, mint az enyém csak én ezt nehezen fejezem ki. A körmömet a suliban francia műkörömmel díszítem, persze csak mert rágom a körmöm és rövidet, észrevehetetlent. Inkább az ápolásal van gondom, most kezdem tesztelni a termékeket, stb. de szeretnék makulátlan lenni! A lábápolás pipa, heti áztatás illóolajban, majd tengerisós radírozás, körömlakk lemosás, újrafestét, ugyancsak francia pedikűrrel. A lábam epilálom. További tanácsok? A hajamat szeretném keratinos kezeléssel táplálni hogy szebb legyen. Smink csak nagyon kevés, láthatatlan. Hajpakolás, mosás, hetente. Nagyon pattanásos vagyon, ezenkívül gondom van az egészséges étkezéssel is. Mit vigyek magammal a suliba? Milyen táskát válasszak ami divatos mégis praktikus? Kérlek segítsetek!
2015. aug. 8. 16:26
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

Elegáns? Hát, jó, én ezt feltűnőnek nevezném...

De ha hasonlítani akarsz, ajánlom a csillogó, élénk, feltűnő ruhákat, táskákat.

2015. aug. 11. 12:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!